Kirsten Dunst

image498

Avslutar denna bloggdagen med en inspirerande bild på Kirsten Dunst. Finns nog ingen som klär så bra i Wayfarers som hon.....

Outfit tisdag

168587-497

Tunika: mammas gamla (omsytt)
Shorts: gamla avklippta jeans
Väska: secondhand
Klocka: Jetset
Halsband: Lindex
Armband: one of a kind och guldlänk

Önskeoutfit

image496


Åh, alla dessa ljuvliga mockastövlar! Jag måste verkligen hinna plöja igenom stadens secondhand affärer efter ett par, det är ju så himlans snyggt!
Detta par kommer ifrån Topshop och passar bra till att klä ner vilken klänning som helst. Denna fina klänning kommer ifrån 3.1 Phillip Lim och har diskreta men fina etno-detaljer broderade i ringningen.

 

Väskan har väl ingen undgått, och denna ljuvliga isblå färg matchar bra till klänningen. One of a kind armbandet är också fint, samt det svarta nagellacket från Opi som ger outfiten lite rock-attityd!


Outfit måndag

168587-496

Nu har jag bytt väska. Har haft min svarta lackväska alltför länge nu (i flera månader), men det blir lätt så när jag fastnat för en. Men det ska det bli ändring på nu, jag har massa fina väskor som väntar på att få användas såg jag nu och sååå svårt  är det ju inte att byta väska!

Linne: Carin Wester
Leggings: H&M
Jeansjacka: secondhand
Pumps: Skopunkten
Väska: secondhand
Klocka: Jetset
Armband: one of a kind och guldlänk

Snyyyggt!

 Bild: StockholmStreetStyle

Idag visste jag inte riktigt hur jag skulle klä mej. Kände ingen inspiration. Men nu vet jag på ett ungefär vad jag ska rota fram i garderoben.

Fyndtider

I dessa dagar kan man göra riktiga fynd då det är sommarrea i princip överallt. Jag brukar oftast inte tycka om reor, då jag tycker det bara är gamla grejer de försöker bli av med som man redan tröttnat på. Men däremot kan man ju göra fynd vad gäller baskläder. Allt detta handlade jag för 200 kronor på Lindex. Det var tag 2 betala för 1 på rean, också har ju jag 30% rabatt över det, så det var inte illa pinkat!



1. En stickad basker, perfekt att ha till hösten!
2. Ett halsband med en stor silverkula, huuur fint som helst!
3. En baddräkt som även kan användas som body.



4. Ett par silverskor med en liten och lagom kilklack.
5. Beiga ankellånga "gubb-byxor" - ett bra komplement till alla mina jeans.

Nystart.....

...ja det kan man väl säga med en såhär fin garderob! Bara att fylla på med nya härliga höstkläder....

168587-490                    168587-491
Före                                                                                   Efter

Veckans outfits


Rensning

Vissa dagar känner jag ett starkt behov av att städa, organisera och göra det fint. Rensa ut gamla grejer så att man känner sej sådär duktig och lite... friare? Idag är en sådan dag. Jag känner starkt för att rensa ut min garderob, den väller över av massa kläder som aldrig hinner användas för att man inte visste att man hade dem. Det kan ju i och för sig också bero på att min garderob är så himla liten också. Allra helst skulle man ju vilja ha en stor walk-in-closet.....

image488

Snyggoskorna!

Den mycket inspirerande bloggaren Linnea ville se mer utav mina fyndskor från Skopunkten, så varsågod! Kan säga att trots att det är ganska höga klackar på dem så är de jättesköna att gå i, vilket inte är så pjåkigt!


Kvällens outfit

168587-484


Idag får det bli en kvällens outit också. Brukar nästan aldrig hinna lägga ut det, men idag var jag bara tvungen och har dessutom gott med tid på mej! Känner mig som en copycat, men hennes kombination med latextajtsen var ju klockren!


Blus: Lindex

Latextajts: Gina Tricot

Skor: Skopunkten

Armband: one o a kind och egengjorda


Sommar-inspiration

168587-483

Åh, visst är denna klänningen och hela människan underbart stylad? Jag vet inte vem det är men det ser verkligen somrigt och härligt ut! Varför kan det inte vara sol och varmt nu så att man kan klä sej såhär? Med en lång mönstrad klänning, drösvis med armband och lite rufsigt långt hår...jag skulle nog haft en nätt skinnjacka till och sandaler också för att å det sådär rock-bohem-snyggt.....åh, sommar vart är du?!

Outfit lördag

168587-482

Kunde inte blogga igår för både datan och blogg.se krånglade...man får ju nästan lite lätt abstinens när man inte kan komma in på sin blogg, haha!

Linne: mammas gamla
Jeans: H&M
Halsband: nyfyndat från Gina Tricot för 15 kr!
Klocka: genomskinlig från Jetset
Armband: one of a kind
Skor: vita converse?

Ha-begär så det förslår

image481

Jag blir helt tokig. Tänkte att jag skulle gå in på ebay lite och bara kolla, det var längesen, också får jag värsta värsta ha-begäret! Så snygga grejer till så billiga priser! Vad ni än gör så sök inte på "patchwork leather bag" om ni inte vill få ha-begär. Eller "minnetonkas" eller "leather skirt" för den delen. Det värsta är att jag är lite feg när det kommer till auktioner utomlands också, speciellt ebay, det verkar så krångligt på något sätt....är det någon som har erfarenhet av att handla där och vet hur man betalar mm? Jag vill ju ha en massa saker där!

Outfit torsdag

168587-480

Linne: långt svart Gina Tricot
Jeans: gråa MQ
Kofta: Gina Tricot (hoppas, hoppas den håller i tvätten för jag ääälskar den!)
Sandaler: Skopunkten
Armband: one of a kind och egengjorda
Klocka: Jetset

Det där med block...

...måste ju vara rätt lätt att göra själv. Bara att ta en överdel, typ ett linne, samt en kjol. Klippa av lite och sy ihop. Måste hon på bilden nedan gjort. Kanske skulle man ta och testa det! När man har tid vill säga......

image479 Bild:
TheSartorialist

Sjaltokig!

image478 Bild: posh24.se

Ja, jag har blivit totalt sjaltokig. Ser det here, there and everywhere! Senast ut är Sienna Miller som hoppar upp och ner i klockrena outfits. I vissa perioder undrar man vad hon har på sej och ibland klär hon sej så snyggt, så snyggt. Som på denna bilden ungefär. Skulle kunna koppa raaaakt av!

Önskeoutfit

image477

Jag börjar bli lite smått sugen på att testa de vidare jeansen, och
dessa ifrån Topshop tror jag att jag får ta en kik på när de anländer till butikerna. Blusen kommer också ifrån Topshop och har en fin detalj i det virkade tyget.

Heelsen känns stadiga och rejäla, något jag måste ha då det kommer till högklackat, så dessa från YSL passar bra till min önskeoutfit. Väskan matchar skorna fint och kommer ifrån Luella. Färgklicken i det hela får nagellacket ifrån Opi stå för.

Outfit onsdag

168587-475

Tunika: Lindex
Jeans: H&M
Jacka: H&M
Skor: converse
Sjal: Lindex
Armband: one of a kind och div olika

Min sjalsamling



Ibland kan det vara bra att ta kort och inventera det man har. Jag har gjort det förut och tycker det är bra då man får en översikt av hur det ser ut och vad som behöver kompletteras.

Dessa har jag nu:
> Neon-mönstrad sjal (mellanstor) H&M
> Pepitarutig sjal (stor) Lindex
> Svart med guldränder (mellanstor) H&M
> Zebrarandig i guld och lila (stor) Lindex
> Svart med vitt blommönster (stor) Indiska


Det jag känner att jag behöver är en helsvart stor sjal att svepa flera varv runt halsen med. Jag har sett det på andra, och tycker det är snyggt med svarta sjalar till en svart skinnjacka.
Sedan så vill jag unna mej någon gång i framtiden en riktigt fin sjal i cashmere eller siden, som man kan ha vid festligare tillfällen eller dagar då man behöver lite vardagslyx.

Outfit tisdag

168587-469

Tror bestämt att det är dags för en ny brun-utan-sol omgång, börjar se lite blek ut. Sommaren 2007 kommer jag att minnas som regnig och full av brun-utan-sol.....

Tunika: Lindex
Jeans: upprullade stuprör H&M
Sandaler: Din Sko
Klocka: Jet Set
Armband:  one of a kind

New stuffs



Idag blev det lite nya grejer efter att jag reklamerat toppen jag hade på mej i dagens outfit. Upptäckte att sömmen hade gått upp på ett ställe, och sådant slarv orkar jag inte laga utan får lämnas tillbaka! Det blev istället en vit empireskuren blus som kommer att bli perfekt till latextajtsen, samt en stor underbar sjal att svepa om sej. Nu ska jag gå och lägga mej, redan, är trött som jag vet inte vad!

Outfit måndag

168587-465

Idag är en sådan dag då jag kände noll inspiration. Måste bero på det urtråkiga vädret jag möttes av då jag vaknade, grå himmel och sånt där evighetsregn. Kul. Också är det en sån där härlig måndag med, kommer säääkert bli en toppendag.

Topp: Lindex
Jeans: H&M
Pumps: Skopunkten
Klocka: Jetset
Armband: one of a kind
Halsband: secondhand

Veckans outfits


Åååååh!!

Hur typiskt är det inte eller?! Precis när jag skulle gå in på shopbop.com för att titta på halsbanden jag PRECIS skrev om i inlägget nedan, så blev det som jag mest lutar åt att köpa nu (peace-halsbandet) "currently out of stock"! Detta händer bara inte!!!

Det perfekta halsbandet

Som det står skrivet i min inköpslista vill jag ha ett tunt, tunt, tunt guldhalsband med en liten, liten, liten berlock i så att det bara glimtar till lite vid halsen. Jag har hittat exakt ett sådant jag vill ha tack vare inspirerande Eleonores blogg. Frågan är bara om jag ska unna mej ett, och isåfall vilket utav dem? Medaljong, hjärta eller peacemärke?

image462image463image464

Outfit fredag

168587-461

Bråttom, bråttom!!!

Linne: H&M
Kjol: H&M Trend
Skor: LIndex
Armband: ONE OF A KIND
Klocka: Jetset

What I mean.....

Om man läser förra inlägget om sjalar, står det att jag vill ha dem sådär stora och härliga så att man kan slänga dem lite snyggt nonchalant runt halsen. Lindsay har precis fattat det där!

image460 Bild:
people.com

Sjalar is hot hot hot!

image459

Sjalar är ju ett måste till hösten, fast jag tänker nog tjuvstarta redan nu på grund av det taskiga vädret. Min favorit är faktiskt den zebra-randiga från Lindex som är mycket finare i verkligheten och sådär härligt stor som man vill ha dem.

Lila/rosa sjal 
Lindex, lila sjal Bajra, röd/rosa mönstrad sjal Dosa, zebra-randig sjal Lindex, lila-blommig My Theresa.

Outfit torsdag

168587-458

Känns om att jag bara går i jeansshorts hela tiden, och det gör jag ju, men man får ju passa på nu när det "sommar" och man är skapligt brun om benen! Tror dock att skinnjackan får åka på idag för det ser kallt ut....

Linne: Carin Wester
Kofta: by Malene Birger
Jeansshorts: gamla avklippta
Skor: de sköna skinnskorna från Vagabond
Klocka: i genomskinlig plast Jetset
Armband: ONE OF A KIND och gamla i silver

Klänning + boots!

168587-457

Det är ju precis det här jag menar! Grova, slitna boots till en blommig, ljuv klänning. Underbar kontrast. Det.är.klockrent.kära.vänner. Precis detta kommer jag att köra på till sensommaren/hösten. Fast när jag ser denna bilden vill jag tjuvstarta redan nu......

Önskeoutfit

image456

Lila är egentligen en färg jag har lite svårt för. Jag tycker det kan vara jättefint på andra som passar i färgen, men på mej själv - njae. Dock tror jag denna
tunika från Topshop skulle kunna funka på mej, likaså armbandet i lila från Cocoo.

Shortsen har varit med förut, och får vara med igen eftersom de är så grymt snygga! Väskan är hur fin som helst, och hade jag haft gott om pengar hade jag nog köpt de flesta av Miu Mius väskor faktiskt.

Sandalerna i modell gladiator från Ellos passar bra till denna outfit. Likaså det svarta nagellacket från Opi som en kontrast mot den söta tunikan.

Outfit onsdag

168587-455

Body: MQ
Shorts: med paperbag-waist Lindex
Sandaler: Din Sko
Rep: köpt i en hobbyaffär
Klocka: Jetset
Armband: ONE OF A KIND och gammalt i silver

Inköpslista

Jag har kommit på lite nya grejer jag ska ha i åtanke då jag shoppar, så en uppdatering av inköpslistan behövs! Jag kom på mej själv idag att jag redan börjat fila lite på vad jag ska investera i till hösten... Kan ju bero på att jag fick min lönespec idag (och den var BRA) hehe....

> En mönstrad tunika eller klänning. Helst i chiffong.
> Ett fint guldhalsband, som har en tunn tunn tunn guldkedja som knappt syns. Och en liten liten liten berlock så att det bara glimtar till lite. Hur snyggt som helst till brännan!
> Svarta Havaianas.
> Koftor. Långa, stora, grova och mysiga ska de vara!
> Boots. De ska vara i ljust läder eller mocka och lite lagom slitna. Perfekt att ha till sommarklänningarna i höst!
> Sjalar!! Ett måste till hösten så att ni vet.
> Gummistövlar. Finns det något sötare regniga dagar?
> Guldarmband. Ska också vara tunna, tunna, tunna så att min handled blir lika snygg som Nicoles.
> En ny parfym - Paris Hilton Heiress tror jag det får bli. Den är så god!
> One of a kind armband i rött. Ja, nu ska jag unna mej ett!
> Latextajts.

Outfit tisdag

168587-453

Blev inget bloggande igår på grund av det fina vädret. Var ute och pressade hela dagen! Så himla skönt!

Klänning:
Åhlens
Leggings: Lindex
Klocka: i genomskinlig plast Jet Set
Armband: one of a kind och gamla i silver
Skor: vita tygskor?

Veckans outfits



Veckans outfits kan summeras i grått, vitt, svart och jeans. Vilken var er favorit?

Blått + svart?

168587-453

Till hösten ska det ju bli hett att bära blått ihop med svart som kombo. Jag vet inte riktigt om jag kommer att använda den färgkombon till vardags direkt. Tycker det blir lite för mörkt och tråkigt då, men däremot till finare fester är det väldigt snyggt. Som här på Sienna till exempel. Ser väldigt flott ut!

Dessutom är ju hennes hår och frisyr to die for - så snyggt!

Outfit lördag

168587-451

Idag var det seeeegt att gå upp. Ogillar att jobba lördagar faktiskt. Och på tal om mitt jobb så är nästan hela min mundering därifrån...

Linne:
Lindex
Shorts: med paperbagwaist Lindex
Skor: vita i tyg H&M
Klocka: Jet Set
Armband: one of a kind

Update: inköpslistan

Tror bestämt att det är dags för en uppdatering av min inköpslista. Hur går det för den tro?

> En mönstrad tunika eller klänning. Helst i chiffong.
> Ett fint guldhalsband, som har en tunn tunn tunn guldkedja som knappt syns. Och en liten liten liten berlock så att det bara glimtar till lite. Hur snyggt som helst till brännan!
> Svarta Havaianas.
> En ny parfym - Paris Hilton Heiress tror jag det får bli. Den är så god!
> One of a kind armband i rött. Ja, nu ska jag unna mej ett!
> Latextajts.

Ganska bra faktiskt!

Plånboken ekar snart....

...ja det kommer den verkligen att göra så som jag håller på och ruinerar mej! Men idag var jag bara tvungen att köpa dessa två plagg då det klickade något enormt mellan oss i provhytterna. Koftan är precis en sådan jag har letat efter göööörlänge. Hittade den på Gina Tricot för endast 149 kr. Sedan satt paperbagwaist-shortsen som en smäck på mej, så de var tvungna att köpas de också. 129 kr på Lindex (på rea!). Det var väl nte farligt dyrt ändå?

    

Sedan hade parfymen och one of a kind-armbandet kommit på posten också. Armbandet är så fint, så fint och kommer att sitta på min handled tills det slits av!


Outfit fredag

168587-447

Topp: Lindex (ny!)
Shorts: gamla avklippta jeans
Skor: vita tygskor H&M
Klocka: genomskinlig från Jet Set
Halsband: second hand

Outfit torsdag

168587-446

Linne: vitt ribbat från H&M
Shorts: avklippta gamla jeans
Skor: vita converse
Klocka: genomskinlig från Jet Set

Beställt!

Igårkväll beställde jag äntligen ett one of a kind-armband från KyssJohanna...tror att det kommer bli väl använt, ett sånt där smycke som man aldrig tar av sej. Det slank också ner en ny parfym från parfym.se. Hoppas nu bara inte armbandet är för stort som det kan vara för mej ibland då jag har väldigt smala handleder...men isåfall då är det väl bara och skicka tillbaks hoppas jag!

image444                 image445

En in - en ut!

Idag köpte jag de svarta latextajtsen från Gina Tricot som de flesta modebloggar nu bloggat om. Känner mej mycket tillfreds med dem, men ska ta och lämna tillbaka de silvriga jag köpte igår. Känner att jag inte kommer att använda dem ändå nu när jag har köpt de svarta...

      

Men jag måste sy upp mina nya svarta, de var hur långa som helst! Varför måste allt vara så långt till mej? Jag är faktiskt precis medellängden i Sverige (1.64 cm) så jag fattar inte varför de måste göra allt så himla långt jämt!

Outfit onsdag

168587-441

Body: MQ
Jeans: upprullade stuprör H&M
Skor: vita tygskor H&M
Skärp: i silver Lindex
Klocka: genomskinlig JetSet

Så fin!

image439

Var bara tvungen att visa en sjukt inspirerande bild från
Ellos - precis så ska jag se ut i höst med en enkel och vacker kappa, långt mörkt hår och ett skitsnyggt hårband! Nertill skulle jag nog haft ett par grå eller svarta tajts och snygga pumps eller ballerina...

Önskeoutfit

image438

Om jag bara skulle få klä mej i en enda stil för resten av mitt liv skulle det helt klart bli den bohemiska stilen. Det är svårt att göra fel, och man blir så mycket snyggare när man har en ledig och avslappnad stil!

Den härliga toppen med mörkblå broderier ska jag kika på in real life och se om det är något för mej. Topshop kommer den ifrån, så även de snygga jeansshortsen som är coolt och lite "avslappnat" avklippta.

Idag var det lite kyligt, så till de korta shortsen skulle dessa boots passat ypperligt för att inte förfrysa. Skönt slitna ser de ut att vara, och jag tror banne mej att nästa gång jag plöjer secondhand affärer ska jag leta efter liknande att ha lite kyligare dagar och till hösten!

Armbandet känner väl alla till vid detta laget, lite annorlunda med röd färg men det matchar snyggt till bootsen. Solglasögonen är riktigt coola de också och får sätta punkt för denna önskeoutfiten...

Silvertajts!



Idag hittade jag ett par stencoola silvertights på Lindex barnavdelning, slog till direkt! Hur coolt som helst på partykvällar till en enkel svart klänning eller lång topp! Imorgon ska jag gå till Gina Tricot och kolla in latex-tajtsen också som en av mina favoritbloggare Linn har köpt. Vet inte om jag tycker de är lite för glansiga, får se imorgon helt enkelt.

Sen så köpte jag lite rep, ett svart och ett vitt, som man kan hotta upp en klänning eller topp med hur enkelt som helst!

Outfit tisdag

168587-435

Linne: vitt med virkade detaljer Lindex
Jeans: gråa upprullade MQ
Sandaler: Din Sko
Klocka: JetSet
Jacka: svart skinnjacka H&M

Outfit måndag

168587-434

Idag blir det till att jobba igen efter tre veckors semester. Skönt att på ett sätt komma tillbaka till vardagen igen, men inte lika skönt att stiga upp tidigt... Sen så är det bra att det regnar idag, hade varit lite retligt om det hade varit klarblå himmel och sol när man ska börja jobba.

Linne: i jeanstyg från JC
Jeans: svarta gamla från Lindex som jag rullat upp
Skor: mina skööööna skinnskor från Vagabond
Klocka: genomskinlig från JetSet

Veckans outfits



Nästa vecka, imorgon, börjar jag att jobba igen. Då kan ni räkna med fler outits då vardagen kommer tillbaka. Det har varit helt underbart med tre veckors semester nu eftersom jag inte har varit långledig sen jag hade påsklov i skolan för ungefär ett år sedan. Men nu känner jag mej ordentligt uppvilad, och kan faktiskt se fram emot en veckas semester till om en månad då det bär av till härliga Gotland/Visby! Längtar!

Outfit lördag

168587-433

Ett tydligt tecken på när jag behöver uppdatera min garderob med något nytt och fräscht är när jag rotar igenom hela garderoben och slänger ut allt på golvet. För att sedan ha provat alla klänningar jag har och sedan bestämmer sej för en gammal schleten klänning från typ 2005 eller nåt. Jag behöver nytt! Eller iallafall en ny klänning...i chiffong...med mönster...gud va jag
tjatar om den däringa chiffongklänningen!

Klänning: gammal med blommönster och knyt
Jeans: grå från MQ
Skor: vita converse
Halsband: second hand
Klocka: genomskinlig från JetSet

Inköpslista!

Jag tror bestämt att det är dags för en ny inköpslista, känner att det behövs då jag inte riktigt vet vad jag ska fokusera på att hitta då jag shoppar. Jag tycker för övrigt att det är jättebra att göra sådana här listor lite då och då om man är som jag, en impulsshoppare. Man får både kontroll på sej själv och snyggare garderob!

> En mönstrad tunika eller klänning. Helst i chiffong. Im in
löööve with chiffong you know!
> En ny parfym - Paris Hilton Heiress tror jag det får bli. Den är så god!
> One of a kind armband i rött. Ja, nu ska jag unna mej ett!
> Latextajts.
> Ett fint guldhalsband, som har en tunn tunn tunn guldkedja som knappt syns. Och en liten liten liten berlock så att det bara glimtar till lite. Hur snyggt som helst till brännan!
> Svarta Havaianas.


Chiffongklänningar...

Jag tror bestämt att jag har gått och blivit kär. I sådana däringa chiffongklänningar (med jesussandaler till). Vart jag än går, vart jag än surfar på internet, vart jag än tittar så finns dom där och retar mej. Jag måste ha en nu!
Jag blir tokig! Bara under tiden jag satt och skrev detta så pausade jag lite och kikade i Klick!, och vad fick jag se då tro? Jo, en SKITFIN mönstrad klänning som Sofi har på sej. Hmmpf!

image432 Bild:
The Sartorialist


Här doftar det viol...

Jag är jättesugen på att köpa en ny parfym, men har lite svårt att hitta nya som jag tycker om. Jag har kört med Paris Hiltons första parfym ett bra tag nu men är sugen på en ny. Jag tror att jag ska testa hennes nyaste Heiress, för den luktar verkligen fräscht. Jag tycker inte om för tunga dofter, utan de ska vara lätta och friska! Så det får nog bli en liten beställning från parfym.se - en jättebra sajt där de drar av minst 30% från priserna i affärerna. Gött!

J Dauphin

Jag älskar att hitta nya designers! Nya designers = nya spännande plagg och accessoarer. På Sophies Fashion's blogg hittade jag en ny designer som hon tipsade om, J Dauphin. Hon gör heeelt makalösa armband, men även kläder och väskor upptäckte jag. Hennes prylar säljs till exempel på Fåfäng, en shoppingsajt från Visby med både kända och mindre kända designers. Det får nog helt enkelt bli både en ny favoritdesigner samt en ny favoritshoppingsajt. Bra där!

image427image428image429image430image431

Tyvärr var de flesta armband slutsålda. Hade gärna köpt både det första och det tredje armbandet....

Outfit tisdag

168587-426

Inte så värst smickrande bild...och jösses vilken härlig pose det blev (inte). Men idag ska jag inviga mina nya tuffa kilklackar...känner mej nästam lite för tuff i dem så i kontrast till det tog jag på mej ett romantiskt linne. I like kontraster.

Linne: vitt med virkade detaljer Lindex
Kjol: den alla har från H&M
Pumps: kilklackar och svartlackiga från Skopunkten
Jacka: skinn från H&M

To buy and not to buy

Igår var jag en snabb sväng och kollade om jag skulle hitta en snygg mönstrad tunika som jag skrev...jag hittade ett par och det var en som klickade...men den fanns bara i stl 36 som minst och det satt inte så snyggt kan jag säga...så det får bli till att leta på ett annat H&M. Men iallafall såhär fin var den och jag tror minsann att den är ite inspirerad av Gucci S/S 07:



Däremot hittade jag lite annat smått och gott som lite hårband för bad hair days, ett par snygga och klumpiga kilklackar samt ett mycket tjusigt nagellack. Till råga på detta får ni också en närbild på mina tånaglar - det är bara att njuta!


Outfit måndag

168587-420

Linne: mammas gamla
Jeans: stuprör från H&M
Skor: vita converse
Klocka: genomskinlig från Jetset

Mönstrat nu!

 Bilder: posh24.se

Jag vill, nej MÅSTE, ha en mönstrad klänning eller tunika nu! Då ska jag bära den nästan så som Kimberly bär den med bara ben, drösvis med armband, svart väska och mina jesussandaler till. Nej, nu blir det ut på stan och leta efter en bums!

Latex-tajts...

Latex-tajts tilltalar mej mer och mer faktiskt..tyckte att det såg lite porrigt ut i början, men det beror ju allt som oftast på hur man matchar det. Schnöggt är det iallafall, och är det någon som sett ett par till hyfsat pris får ni gärna hojta till!

 Bilder: posh24.com

Önskeoutfit

image411

Vart är solen värmen egentligen? Jag vill ju inte sitta inne nu när det är sommar utan glassa runt på stranden brunbränd och fin i en sådan här outfit! Hoppas juli och augusti blir fint i allafall...

Den
underbara klänningen kommer från Forever21 och de shippar ju inte tyvärr till Sverige, viket är lite synd för de har en heeeel del fint må jag säga! Till den ett par enkla svarta Havaianas (måste skaffa det innan sommaren kommer på riktigt!)...det är ju ändå skönast med ett par flipflop på stranden.

Bikinin kommer från Topshop och kan mixas och matchas lite hur man vill. Bandeaun är min favorit. Det enda smycket jag har till detta får bli ett enkelt armband från one of a kind, för att sätta den rock-bohema stilen.

Give me?

image410

Och hur fin var inte
den här tunikan från skala 1-10? Typ 14 ju! Och varför har de inte Urban Outiftters i Götet? Den här måste jag ju bara ha!


Veckans outfits



Jag hade visst glömt att göra veckans outfits förra veckan då jag var bortrest, därav det dåliga dagens outfits-uppdaterandet också...så här får ni veckans outfit gånger 2...eh, hängde ni med där?