Acne

image546

Acnes A/W collection är så snygg att jag nästan dreglar! Deras enkla stil med neutrala färger faller mej precis i smaken. Och detaljer som upprullade jeans, överdimensionerade väskor, svarta pumps till svarta strumpbyxor, roliga detaljer och kanske den snyggaste skinnjackan just nu gör denna kollektionen myyyycket snygg.

Imorgon blir det shopping hela dagen, och då kan Acne räkna med att få besök utav mej!

Outfit onsdag

168587-545

Linne: Carin Wester
Kofta: by Malene Birger
Jeans: H&M
Skor: converse
Klocka: Jetset
Armband: one of a kind och guldkedja
Ringar: H&M & Lindex

School-chic

Snyggt som vanligt när det gåller Mary-Kate! Jag fastnade verkligen för det däringa skärpet hon har på sej och istoppad tröja. Har velat ha ett snyggt läderbälte länge så det får nog införas på min inköpslista!

168587-544


Outfit tisdag

168587-543

En sen dagens idag för att jag stressade järnet imorse. Och stressen fortsatte på jobbet - inte bra! Är helt slut nu och det känns som att jag ska bli sjuk! Ska nog käka, ta en dusch och sen lägga mej tidigt. Känner att jag inte får bli sjuk nu.

Kofta: Vila
Linne: mammas gamla
Jeans: H&M
Klocka: Jetset
Armband: one of a kind
Ring: H&M

Höstens inköpslista

Det här med inköpslistor tycker jag är väldans bra! Man slipper impulsköpen man gör (nåja, de flesta iallafall...) samtidigt som man får en snygg och genomtänkt garderob. Himla bra!
Inför hösten har jag lite grejer som behöver köpas för att få den fulländade garderoben...

> Stickade, grova strumpbyxor.
> Ett par boots.
Helst i mocka tror jag.
> En lätt oversize ljusblå skjorta.
> En ny väska!!
Ja, det känns verkligen som att det är dags för en ny nu. Det ska vara en i ljust läder/mocka och möjligen fransar på eller en i patchwork. Jag vet när jag ser den.
> Ringar.
> Ett par nya jeans
, det känns som att det nästan är obligatoriskt att köpa minst ett par nya varje höst!
> Stickade koftor, både långa och lite kortare.

Det kommer säkert att fyllas på en del grejer här, kommer inte på allt nu...

Inspireras av....

image542

Om du inte känner någon inspiration inför hösten så tycker jag du ska klicka in dej på
Balenciaga fall 2007 på Style. Jag blev iallafall oerhört inspirerad av den kollektionen. Jag älskar verkligen det etno-inspirerade modet som kommer till hösten med fransar, lager på lager, grova stickade strumpbyxor, sjalar och virkade mönster. Mmmm, hösten känns inte så motig trots allt!

Önskeoutfit

image541

Topp: En härligt mönstrad topp i lila och rött från
H&M
Jeans: Ljusgråa stuprör från Sass&Bide
Pumps: I ljust skinn med liten kilklack från Topshop
Väska: Den otroligt snygga från Miu Miu
Nagellack: Ett mörkt vinrött för att få lite rock-attityd från Opi

Outfit torsdag

168587-540

T-shirt: H&M
Jeans: H&M
Pumps: Roots
Klocka: Jetset
Armband: one of a kind
Halsband: Gina Tricot

Adorable

168587-539

Idag blev det ett till nytt inköp, ett par helt perfekta mörkbruna kilklackar i läder. De sitter som en smäck på min fot och är faktiskt de skönaste högklackade skorna jag gått i! Så stadiga och sköna så.

Outfit onsdag

168587-538

Topp: H&M
Leggings: H&M
Skor: skinnskorna från Vagabond
Klocka: Jetset
Armband: one of a kind
Ring: H&M

Nytt!

168587-537

Idag blev det lite nytt till garderoben, äntligen. Jag känner att jag inte är riktigt nöjd med garderoben just nu, är så trött på alla kläder. Men idag hittade jag denna trendriktiga topp med blockindelning på H&M och slog till direkt. Ibland klickar det med en gång - härligt!

Outfit tisdag

168587-536

Blus: fyndat på Gotland
Jeans: H&M
Skor: Converse
Armband: omgjorda från Lindex
Klocka: Jetset

Outfit måndag

168587-535

Klänning: Gina Tricot
Leggings: H&M
Jacka: secondhand
Sandaler: Din Sko
Armband: one of a kind och H&M
Halsband: Lindex

Önskeoutfit

image534

Linne: svart långt med fickor nedtill, från
Warehouse
Byxa: svart fuskskinn från Topshop
Väska: svart patchworkväska med fransar, från Textileshop
Pumps: i lyxig satin från Marni

Veckans outfits


Outfit fredag

168587-533

Topp: JC
Jeans: Lindex

Skor: Converse

Klocka: Jetset

Armband: one of a kind och H&M


Hattifnatt

Jag gillar det där med hattar faktiskt. Himla snyggt och stylish.


Outfit torsdag

168587-529

Blus: mammas gamla
Jeans: H&M
Skor: converse
Klocka: JetSet
Armand: one of a kind och secondhand
Halsband: Lindex

Secondhand-tripp

Det blev en sväng till secondhand-butiker ändå. Är ju så himla tråkigt väder idag så man måste ju sysselsätta sej med något när man inte kan sola. Jag hittade inte så mycket, men det räcker för det ska sys om donas med det!



Jag hittade en jeansjacka som verkligen var p-e-r-f-e-k-t i färgen, men den var några storlekar för stor så den ska sys in både på bredden och på längden så den blir kort och supertajjjjt! Äntligen hittade jag också en chiffongklännig som jag velat ha ett bra tag nu, denna var också lite för stor och ska kapas av rejält på längden. Men annars är det ett perfekt mönster och kommer bli jättefin till hösten med ett par heltäckande strumpbyxor till.



Jag hittade inga ringar som passade, men däremot lite andra smycken. Ett ankare som ska göras om till ett halsband, en guldlänk och två armband. Perfekt.

Outfit onsdag

168587-524

Idag är jag ledig och kör på lite avslappnad boho-stil. Jag känner starkt för lite secondhand-shopping idag eftersom vädret inte är det bästa. Tänkte se om jag hittade några mer snygga ringar. Jag rotade fram lite gamla ringar igår som får pryda min hand så länge. Himla snyggt det där med ringar alltså!

Topp: i härlig senapsgul färg från Åhlens (lägg märke till de söta garnbollarna)
Shorts: gamla avklippta jeans
Boots: gamla mockaboots från ?
Skärp: secondhand-sjal i paisleymönster
Solglasögon: H&M
Armband: one of a kind och guldlänk
Massa ringar

Ringar is da new shit!

Jag har blivit helt insnöad på det här med ringar! Det ska vara mycket, stora och blaffiga på ena handen och bara en enkel på den andra handen. Tror att jag ska slå till på några jag har spanat in så att min hand blir lika snygg som Mary-Kates!

image523


Höstinspiration

168587-522 
Jag var bara tvungen att visa denna otroligt snygga outfit jag såg i en tidning på väg hem från Gotland. Det är sångerskan Titiyo som har kombinerat senapsgula pumps med mörklila strumpbyxor, samt en stor oversized tröja till. Man kan även skymta en snygg ljus skinnväska. Jag blir så inpirerad till hösten av den här bilden, och ska defintivt försöka komba ihop en liknande outfit!
























Outfit tisdag

168587-520

Blus: fyndat på Gotland (bilden gör den inte riktigt rättvis i färgen, är mer orange i verkligheten)
Jeans: H&M
Sandaler: i bronsfärg från Lindex
Armband: one of a kind och nytt guldarmband från Gotland

Tillbaka!

Jag är kär. I Gotland. Det är ju en helt underbar liten ö med massa härliga människor och ett klimat som gör att det känns som utomlands. Ja, det kändes verkligen inte som Sverige och jag skulle lätt kunna tänka mej att bo där i framtiden, eller ha ett sommarhus där för jag kan tänka mej att det blir ganska dött där på vintern. Visby stad var hur mysig som helst och det kommer nog inte dröja länge tills jag åker dit igen!

Jag fotade lite bilder på några utav de vackra saker jag såg:





Också lite outfits såklart:



Det fanns inte så mycket i shoppingväg dock, förutom den lilla butiken Fåfäng. Jag hittade lite saker ändå, men det får jag lägga upp en annan gång..... Nu ska jag packa upp alla grejer (det tråkigaste när man rest!) och sedan smörja in mej med brun-utan-sol för att bättra på brännan lite...hehe....

Semester

image510

Veckans outfits



Denna veckan har gått väldigt fort måste jag säga! Och skönt är väl det, för nu har jag en veckas semester igen och ska åka till Gotland - härligt!

Önskeoutfit

image509

Jag känner mej lite höst-sugen faktiskt, konstigt egentligen när det knappt varit någon sommar. Men det är ju inte vädret jag längtar till utan till kläderna. Denna fina, murriga
klänning kommer ifrån Topshop, och kan ju faktiskt bäras redan nu med bara ben till. Mockasinerna som kommer ifrån Minnetonka är ju hur fina som helst och skulle inte aaalls sitta fel till hösten!

Väskan från Chloe med små söta svarta nitar på ska ha ett långt band och hänga långt ner på ryggen. Guld-nitarmbandet får pigga upp outfiten lite med sin glans.

Outfit fredag

168587-508

Åh vad skönt med fredag! Idag är det sista dagen jag jobbar innan jag går på ytterligare en veckas semester till Gotland - så jäkla skönt! Och bra väder ser det ut att bli också, inte illa, inte illa... Idag är det dock inget bra väder men jag kör på kort kjol och linne ändå, lite safari-stil, men jag struntar faktiskt i om det ser kallt ut för jag är ju ändå inomhus den mesta delen utav dagen.

Linne: vitt ribbat från H&M
Kjol: fyndat på Lindex rea
Skor: vita tygskor från H&M
Klocka: genomskinlig från Jetset
Armband: one of a kind och guldlänk

Lite mer fynd var det ja!

Åh, vad pinsamt! Brukar så ofta skriva att jag inte tycker om reor...brukar ju oftast bara vara gammal skit som affärerna inte blir av med. Men nu så har jag fyndat massor igen! Massor av dumma impulsköp, så som jag inte ska göra! Shame on me. Men det var liksom halva reapriset plus att jag ju har 30% personalrabatt, så det blir ju typ ingenting....bara mer skit i garderoben. Hehe.....



Rea:
1. Sandaler i brons (fina till stranden)
2. Beige kjol med hög midja
3. Knallorange t-shirt
(Allt för 80 kronor!)



Ej rea:
1. Svart stooor sjal
2. Solgalsögon från H&M

Go boho!

image501

Hade jag inte jobbat i klädaffär och behövt se så...hmm...prydlig ut...hade jag lätt kört på den mer bohemaktiga stilen. Som denna bilden ungefär på hypade
Cory. Så satans snyggt!

Outfit torsdag

168587-500

Klänning: grå ifrån H&M
Kofta: Gina Tricot
Jeans: H&M
Skor: H&M
Väska: secondhand
Armband: one of a kind och guldlänk
Halsband: Gina Tricot

Outfit onsdag

168587-499

Äntligen, äntligen börjar sommarvädret komma tillbaka! Och i nästa vecka bär det av till Gotland, då ska det steeeekas i solen så att jag slipper all denna brun-utan-sol!

Linne: JC
Shorts: omsydda svarta byxor (nygjorda!)
Sandaler: Din Sko
Armband: one of a kind och guldlänk