En in - en ut!

Idag köpte jag de svarta latextajtsen från Gina Tricot som de flesta modebloggar nu bloggat om. Känner mej mycket tillfreds med dem, men ska ta och lämna tillbaka de silvriga jag köpte igår. Känner att jag inte kommer att använda dem ändå nu när jag har köpt de svarta...

      

Men jag måste sy upp mina nya svarta, de var hur långa som helst! Varför måste allt vara så långt till mej? Jag är faktiskt precis medellängden i Sverige (1.64 cm) så jag fattar inte varför de måste göra allt så himla långt jämt!

Kommentera
Postat av: Linnea

Du kanske har längre överkropp än underkropp (och då blir alla byxor etc längre på dig, trots att du har medellängden :)
Latextightsen är mycket snyggare än de silvriga tycker jag!

Postat av: sandra

linnea: got a point there! tycker jag med :)

2007-07-17 @ 21:31:11
URL: http://propert.blogg.se
Postat av: Veronika

Samma längd här! Och de är såklart långa på mig med. Men det blir att klippa av och vika upp, har ingen symaskin för tillfället! Köpte ett par silverleggins på Lindex idag (när jag provade "dina" snygga jeansshorts där), de var precis lagomt långa, men det kan ju ha att göra med att de kom från barnavdelningen. =)

2007-07-18 @ 20:19:48
URL: http://torie.blogg.se
Postat av: Veronika

Ops! såg nu att det var just på Lindex även du köpt dina silverleggins som du lämnat tillbaka. Trodde de var från Gina. :P

2007-07-18 @ 20:22:36
URL: http://torie.blogg.se
Postat av: sandra

veronika: det är så himla dumt, jag menar dom är ju hur långa som helst!åh, silverleggingsena är ju också stencoola!måste kolla din blogg nu :)

2007-07-18 @ 20:45:56
URL: http://propert.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback