Outfit lördag

168587-190  168587-189  168587-191 OH SUNNY DAY!

168587-192 
 

¤ Linneklänning, Gina Tricot
¤ Leggings, H&M
¤ Jeansskjorta, Lindex
¤ Svarta skinnskor, Vagabond

Vårskor

Jag är jättesugen på att köpa ett par vårskor när jag surfat runt lite på olika sidor. Helst skulle jag vilja ha ett par riktigt snygga heels, men min plånbok tillåter inte nya skor denna månaden. Så jag får fortsätta att sukta efter de på internet. Hade jag varit rik hade jag iallafall inte tackat nej till dessa tre par skor:

   

¤ Olivgröna heels, Topshop
¤ Sandaler, Ellos
¤ Heels med söt rosett, LaRedoute

Bohem-chic

168587-184   Bilder: TheSartorialist

En stil som jag alltid kommer att gilla är den bohema. Jag tror det beror på att jag har långt, tjockt lockigt hår och ser ut lite som Singoalla - som också är en bohem. Om man lyckas med den bohema looken, som tjejen på bilden ovan, blir det på något sätt så enkelt och rätt. Det ska vara lite slarvigt, rufsigt och ogenomtänkt så att det ser genomtänkt och självklart ut. Det låter komplicerat, men snyggt är det iallafall, och inte så svårt att misslyckas!

Nästa projekt:

en t-shirt med eget tryck! Japp. Jag ska, istället för att köpa nån cool t-shirt, ska jag göra en själv! Skitenkelt och ballare...måste bara komma på något tufft att skriva på den. Någon som har förslag?

168587-183

Outfit torsdag

168587-181 

¤ Ballongklänning med tyll under, Lindex
¤ Leggings, H&M
¤ Svarta skinnskor, Vagabond
¤ Mulberry Bayswater
¤ Drösvis med armband, nytt och second hand

Gårdagens inköp

   

Jajjemänn, igår blev det lite nytt i garderoben. En klänning, som ser fruktansvärt tråkig ut på bilden men är väääldigt söt på, är en ballongklänning med tyll under. Sen blev det en ursöt kofta också med två fickor, perfekt som "sommarjacka"! Ett paket ifrån posten lyckades också att komma, det var blusen för 98.- från H&M. Dock var den lite genomskinlig så man får ha en topp under. Men va fasen, 98 spänn är ju ingenting. Sedan köpte jag lite armband också, som inte är med på bild, för jag tycker det är väldigt snyggt när man har en drös med armband på armen så som Nicole Richie brukar ha.

Framtidsfunderingar

Jag vet att detta främst är en modeblogg...men nu måste jag bara skriva av mej lite. Det är så att jag har ett bra jobb nu. Bra, som i bra att tjäna pengar på till framtida resa eller studier. Men nu är det så att jag har blivit erbjuden ett annat mycket bättre jobb, som jag var på intervju på igår. Det gick mycket bra och de var imponerade av mej, så det verkar som att jag får det jobbet. Om jag vill ha det.

Det är nu det svåra kommer: det var ju inte alls detta jag ville efter studenten. Jag ville jobba max ett år, sedan plugga vidare till något bättre eller resa. Fast jag vet ännu inte vad jag vill plugga till och ingen av mina vänner har råd att resa med mej någonstans. Så vad blir kvar? Jo, att jobba och tjäna pengar. Vilket iofs är underbart då man kan shoppa det man vill, men det är ju inte jobba jag vill. Det är svårt att bli vuxen och tänka på framtiden, faktiskt. Jag trodde inte att det skulle vara några problem, att allt skulle flyta på, men nu har jag faktiskt lite framtidsångest. Vad vill jag bli egentligen? Vet man verkligen vad man vill bli när man är så ung än? Kan det liksom inte bara ringa någon från någon flashig tidning och säga att de vill ha mej?! Allt skulle bli så mycket lättare om det kom ett supererbjudande så att jag slipper ta tag i mitt liv, och bestämma mej för vad jag vill satsa på. Skämt åsido, men det finns mycket som tål att fundera på.

Nu ska jag käka frukost. Ha en bra dag.

Sommar-urban

168587-177


Nästa stil jag kommer att anamma är den som Ashley har på bilden nedan. Lite rock-romantic-urban. Sååå snyggt och samtidigt enkelt. Detta ska jag försöka införskaffa för att bli sådär snygger:

¤ Drösvis med armband (ett från
CCSkye skulle inte vara helt fel)
¤ Svarta solglasögon, kanske RayBan...
¤ XXL-väska, jag hatar små väskor det får ju inte plats något i dem. Den från Bottega Veneta fast i svart är fin.
¤ En storskjorta/blus, See by Chloe's är väldigt schnögg!
¤ Slickade jeans, eller leggings.
¤ Mörkt nagellack


V ä s k a n

168587-176Idag kom den! Väskan med det stora V:et. Som jag har väntat! Jag har drömt om den, både bra och dåliga drömmar. Jag drömde till exempel att den skulle vara ful och repig, och att det var en fejkväska som egentligen var orange och att jag blev ovän med hon jag köpte den av för att jag inte fick lämna tillbaks den. Men den är inte repig. Och den är inte orange. Den är alldeles, alldeles...underbar.




Sy-time!

image175Jag tror att jag banne mej ska försöka mej på att sy en liknande Alexander Wang klänning. Jag menar, hur svårt kan det vara? Det gäller bara att ha tid och tålamod, samt vara lite påhittig. Så nu ska jag försöka hitta en vit blus, som man kan ha som överdel och sedan köpa ett liknande ljusblått tyg, med guldtyg under. Om jag lyckas med det kommer det att bli en riktigt fin sommarklänning!



Sooool!

Idag är det en så himla fin dag. Det är sol, klarblå himmel och hyfsat varmt. Visst blir man glad av fint väder? Så dagen till ära kommer att spenderas i tunna kläder och snyggaste solglasögonen. Här ska det njutas! Får slänga upp en outfitbild ikväll sen.

image173 Solglasögon på!

Outfit torsdag

Idag har det varit en så himla fin vårdag! Så jag kände helt enkelt för ljusa kläder idag. Ser ni "fuskbrännan" jag gjorde imorse? Kastanjevatten är min nya räddare!

168587-171  168587-172

¤ A-linjeskuret linne, Topshop
¤ Vit topp, H&M
¤ Jeans, &denim
¤ Svarta skinnskor, Vagabond

Godmorgon!

Nu sitter jag och äter en ganska onyttig frukost med vitt bröd....men men, man kan ju inte vara nyttig jämt? Det skulle vara så tråkigt att alltid försöka vara det. Snart ska jag till jobbet, en kortdag idag, vilket är såååå skönt!

Jag har blivit en sucker på kastanjevatten! Jag har alltid förknippat det med såna där skitbruna tjejer från 80-talet...men det är faktiskt jättebra! Det är bara att stryka på med bomull där man önskar (det torkar in med en gång) och vips så är man brun! Jag har klätt mig i en vit topp idag och kände mej så blek, men nu ser det jättefint ut med lite "bränna". Bra bra!

Ha en bra dag :D

Mini-beställning

 

Idag blev det en mini-beställning minsann. Jag är inget riktigt fan av att skicka efter kläder, eftersom jag tycker det är så jobbigt att skicka tillbaks grejorna...också brukar jag glömma av att skicka tillbaks dem så att de bara ligger där och skräpar... men eftersom jag är säker på H&M:s storlekar och vet att de sitter bra i stl 34 beställde jag hem en jättesöt blus samt en grå kofta från barnavdelningen. Båda två i 100% bomull, vilket inte är helt bananas med tanke på priset: 149 resp. 98 kronor. Det kallar jag fynd!

Outfit onsdag

Idag invigde jag mitt neonrosa skärp. Kände mej piffigare än piffigast!

168587-166168587-165


¤ Vit t-shirt/klänning, Gina Tricot
¤ Grå långkofta, Vero Moda
¤ Leggings, H&M
¤ Svarta skinnskor, Vagabond
¤ Neonrosa skärp, Lindex

Orange pumps!

168587-168Jag hittade denna härliga bild hos Rubia.se, som hon i sin tur hittade på en fransk streetstyleblogg vid namn dans paris, och blev så himla sugen på ett par orange pumps! Fasen vad snyggt till stuprörsjeans och en vit oversize överdel.










Stilikon


Ibland när inspirationen tryter, både vad gäller kläder och utseende, brukar jag googla bilder på gamla stilikoner. Idag googlade jag Brigitte Bardot, och fann mycket inspiration, framförallt till sommaren eftersom hon alltid såg så sommarfräsch ut med sitt blonda hår.

168587-165  168587-165

Den första bilden fastnade jag för därför att jag föredrar enkelhet. Jag tycker verkligen inte det är snyggt med för mycket prål, eller för mycket färg på mej. På andra kan det vara hur snyggt som helst, men jag passar inte i det. Nej, diskret och stilfullt ska det vara. Ett enkelt diskret smycke, ett vitt linne och en slarvigt uppsatt frisyr, som på bilden, kan mycket väl räcka på sommaren för att det ska vara en lyckad outfit. Lägg också märke till hur hon bara markerar ögonen i sin sminkning, huuur snyggt och rockchict som helst.

Bild nummer två fastnade jag för därför att den är så cool på något sätt. Jag gillar bilder där det händer något, oftast är det de bilder jag finner mest inspiration i, där man ser sammanhanget och hur snygg en viss klädsel blir i en viss situation. Som på denna bilden då det ser ut som att hon bara har en vanlig slapp, svart t-shirt (eller klänning), ett litet smycke och rufsigt hår. Mycket, mycket snyggt.

Outfit tisdag

   

¤ Svart tee med puffärm, Lindex
¤ Linneklänning med fickor, H&M
¤ Jeans, &denim
¤ Svarta läderskor, Vagabond

Neonrosa here I come!

Okej. Det är ingen som helst idé att jag lovar mej själv att inte handla någonting innan nästa lön kommer. Jag kan helt enkelt inte hålla såna löften...idag så bröt jag mitt löfte och köpte jag två räääätt coola bälten, ett i neonrosa och ett i svart lack med en rosett på. OH så söta båda två!

168587-159


     (49.- resp 39.- på Lindex)

H&M-beställning?

Idag fick jag den nya H&M katalogen, och jag hittade en hel del kläder jag ville ha (vore ju konstigt annars)...och jag funderar på att beställa hem dessa:

168587-161

¤ Vit blus med prickar 98.-
¤ Grå kofta från barnavdelningen 149.-
¤ Vit blus med gosskrage 198.-
¤ Två bastoppar för 49.-
Summa: 494.-

Hmm...tål att fundera på...

Outfit måndag

Idag kände jag mej lite som en balettdansös, därav posen på den ena bilden...hehe...

168587-149 168587-148
 

¤ Kornblå topp, Vero Moda
¤ Kofta, Malene Birger
¤ Puffkjol m hög midja, Gina tricot
¤ Duvblå strumpbyxor, Lindex
¤ Skor, Vagabond

Rock + romantic

Något jag gillar är när man bryter av med lite olika stilar så att det på något sätt blir så rätt. Denna bild på Ashley är min stil i ett nötskal på något sätt. Tajta rockiga jeans (är en äkta jeanstjej innerst inne), voluminös romantisk överdel, slarvigt rufsigt hår samt xxl-väska (just nu är lack vääldigt snyggt). En enkel, okomplicerad och oh så snygg outfit!

image150

Snaaart min!

Jag skrev för ett tag sedan hur jag frenetiskt letade efter den ultimata skinnväskan. Jag skrev då att jag ville ha en i ljust skinn och att den skulle vara hyfsat stor. Fast efter många om och men och efter att ha letat och väntat i varenda butik på att väskan med det stora V:et skulle dyka upp, hade jag fortfarande inte hittat den ultimata skinnväskan.

Hela tiden har jag haft en tanke i bakhuvudet på hur jag så gärna vill ha en Mulberry Bayswater, det skulle liksom verkligen vara väskan med det stora V:et! Och i förra veckan när jag satt och kikade runt lite på ebay såg jag en bayswater och tänkte va fasen, varför köper jag inte en sån om jag nu så gärna vill ha en? Om det är en klassisk väska med bra kvalitet och som aldrig går ur tiden? Jag har liksom aldrig unnat mej själv någonting dyrt i hela mitt liv, och dessutom nu när jag jobbar och har råd med något dyrt, varför inte?

Så jag såg till att kamma hem den (en svart fick det bli eftersom det är en bra färg), och snaaaaart kommer den! Som jag längtar! Jag drömmer till och med om den på nätterna...

168587-147

Outfit söndag

168587-146

¤ Jeansskjorta, Lindex
¤ Lång t-shirt, Gina Tricot
¤ Leggings, H&M
¤ Skor, H&M
¤ Väska, vintage Perrti Palmroth

Dessa skor blev det...

168587-142Ett par svarta Vagabond i läder. Jättefina, sparsmakade och nätta på. Precis i min stil! Ett super bra köp helt enkelt, och NU lovar jag: detta är det absolut sista köpet innan lönen. Hehe.








Uppdrag: vårskor!

Idag ska jag åka och kolla på vårskor...är ganska säker på vad det kommer att bli för några. Ett par klassiska vita converse tror jag minsann. Det känns som att det är en bra sko att ha på vardagarna i vår och sommar. Jag tycker man ser så himla slapp-snygg ut i dem på något sätt. Ni får se om det blir som jag tänkt mej sen när jag kommer hem, eller om jag hittar någon annan söt sko! So long!


Outfit fredag

168587-141 

¤ Oversize t-shirt Lindex
¤ Leggings H&M
¤ Skor H&M
¤ Läderarmband H&M herr
¤ Väska Friis&Co

Inköp igen!

Nu svär jag: detta är det sista jag får köpa nu innan nästa lön...har shoppat som en tok denna månaden. Funderar på ett köpförbud?

Iallafall, så blev det två billiga grejor idag (bra ursäkt..huhum). En jeansskjorta på Lindex rea(!) Skitsnygg som den är eller som en slags "kofta" över något annat plagg. Sedan så hittade jag en jättesnygg oversize t-shirt där också. Köpte den i large så att det blev som en klännig på mej. Huuur snyggt som helst!

 

Outfit torsdag

Idag rotade jag igenom en garderob där det ligger gamla kläder som jag av någon anledning inte vill kasta riktigt än. Då hittade jag ett långt Odd Molly linne som jag köpte för några år sedan. Jag har nog aldrig använt det för jag har inte tyckt om det, köpte det nog mest för märkets skull då...men nu tycker jag att det är riktigt snyggt! Jag har tydligen sytt in det lite, men funderar på att sprätta upp det så att det blir sådär snyggt loose. Iallafall så använde jag det idag och trivdes som fisken i vattnet i det.

 

¤ Linne, Odd Molly
¤ Mina nya halleluja-moment jeans, H&M
¤ Svart jeansjacka, gammal H&M
¤ Väska Friis&Co
¤ Skor, H&M

IQ test

Haha! Sådana här test är man ju bara tvungen att testa...

image135

Testa själv
här!

Nice outfits.

168587-134168587-133168587-131168587-130168587-132

Snygga outfits på fyra tjejer och en mycket söt kille från Facehunter.

Me want!

 

Denna klänning ifrån Helmut Lang vore ju inte helt fel alltså. Gud så vacker den är.

I lööööv....

...mina nya jeans! Tycker du som jag att det är svårt att hitta ett par perfekta jeans? Sådär som när man provar någonting och det säger "klick" med en gång. Detta brukar hända mej ganska ofta när jag provar överdelar....men när jag däremot provar underdelar, och framförallt jeans, brukar det aldrig aldrig säga "klick". MEN igår förstår ni, då sa det banne mej "klick" för första gången då jag provade jeans. De var perfekta! Lagom blå färg, stuprör som satt tajt hela vägen, lagom midja, skitsnygg passform. Det var sannerligen ett halleluja-moment i provhytten!

Outfit onsdag

Åh vår! Ä n t l i g e n. Tänk vad glad man bli bara för att det är ett speciellt väder, och för att man får ta på sej solglajjerna!

168587-123  168587-124 


¤ Topp med puffärm Lindex
¤ Kjol med hög midja H&M trend
¤ Leggings Lindex
¤ Väska Friis&Co
¤ Glajjer H&M

Outfit tisdag

idag kände jag mej faktiskt lite somrig...när jag inte hade jackan och koftan på mej iallafall!

image121 


¤ Linne Topshop
¤ Vit tee med puffärm Lindex
¤ Jeans H&M
¤ Tygskor H&M

Det tar sej

168587-120
Jag brukar inte tycka att Lindsay Lohan klär sej så snyggt. Det känns som att hon inte riktigt haft någon egen stil. Men på den senaste tiden tycker jag faktiskt att hon klär sej rikitgt snyggt och personligt! På denna bilden tycker jag att hon fått till det riktigt vardags-snyggt. Den där skinnjackan med prickar på är iallafall något jag skulle kunna tänka mej att ha på mej...eller rättare sagt, jag VILL ha en sån jacka!











Im back in the shoppingtrack!

Vår dator har krånglat i några dagar nu, men nu är den äntligen fixad! Snacka om att få blogg-abstinens...
I alla fall, så shoppade jag lite i helgen (igen), men det går bara inte att hålla sig när man ser allt vårfint som väller in i affärerna!



Topshop blev det ett vitt sött linne med fickor som detaljer, endast 149.- wohoo!

   
Och på H&M trend hittade jag exakt en sådan kjol jag letat efter, nämligen en kort jeanskjol med hög midja. Huuur fin som helst! Dessutom hade den en fin detalj i form av ett flätat skärp runt om. Var även tvungen att köpa ett silver-läderarmband på rean herravdelningen för endast 15.-

 
Och på Gina Tricot köpte jag en tajt tunika som inte ser så speciell ut på bild, men oj  vad den gjorde sej bra på kroppen. Riktigt nöjd är jag faktiskt!


Fejk-bränna. Tack.

image113Nu jäklar är det dags för lite BUS-bränna. Jag känner mej så himla blek, och allt man tar på sej blir så fult då man inte har någon bränna. Doves bodylotion är superbra, då den både återfuktar samt ger en liten "bränna". Brukar bli så himla torr i hyn annars då jag använder vanlig BUS.






Cravings på hög nivå


image112Här snackar vi cravings på hög nivå. En mc-jacka från Rick Owen. 14.000 går den på...Ingen som sett någon billigare variant... möjligen?























Outfit söndag

Idag var det ganska varmt ute plus att jag skulle gå inne i ett varmt köpcentrum, så vårjackan kom på. Härligt!

168587-111  168587-110
                     Inomhus                                                  Utomhus

¤ Randig a-linjeformad topp Åhlens
¤ Kofta lånad av syster
¤ Jeans H&M
¤ Svart jeansjacka gammal från H&M
¤ Väska vintage Perrti Palmroth

En shoppingtripp

       

Idag tog vi en tripp till A6 och Ikea i Jönköping. De har ju den nya sloganen: "Bästa shoppingen mellan Malmö och Göteborg"... Vet inte riktigt om jag tyckte det stämde, det fanns typ bara de vanliga stora kedjorna, men jag hittade ju lite smått och gott ändå.

¤ Ett par klassiska släta silverringar.
¤ Läderarmband från H&M:s herravdelning.
¤ Vitt baslinne från JC, några stl för stort för att få det riktigt loose.
¤ Linneklänning från H&M med små fickor nedtill.

Oj, vad jag nästan bara handlar baskläder nuförtiden, men jag har fått smak för det lite enklare den senaste tiden.


Vårrensning!


168587-103Nu har jag rensat ut min garderob. Och som jag har rensat! Jag har varit riktigt hård mot mej själv för min garderob var på tok för full. Jag får se om jag orkar lägga ut nåt på tradera..fast själv tycker jag ju bara att det är skit, men andra kanske tycker det är fina plagg? Jag får se!


Visst känns det skönt när man rensat sin garderob? Man känner sej så befriad på något konstigt sätt...och lite stolt för att man kunde vara så hård mot sej själv.

Lite nytt i garderoben!

Så var det dags för lite nya investeringar igen. Min garderob har den senaste tiden gått från att vara på tok för full till att vara alldeles för mycket proppfull! Det är lite jobbigt, för man hittar inget och dessutom blir det automatiskt en "andra garderob" på sängen och golvet. Jag tror att jag ska ta och rensa ordentligt imorgon och försöka sälja en del på tradera (så att jag får mer pengar till nya kläder...hehe). Men mer om det imorgon.

.   

Idag köpte jag två t-shirts med söt puffärm på Lindex. Det är just nu ett bra erbjudande där, där man får ta två bastoppar för 149kr. Det var liksom bara att slå till! Man kan ju aldrig få för mycket av alla olika bastoppar...

På Åhlens köpte jag en jättesöt randig a-linjeformad topp med knäppning i bak. Så sött, så sött! Den är väldigt oversize trots att jag tog en small, men det tycker jag bara är snyggt..speciellt till ett par slickade stuprör.

Förresten. Skönt att blogg.se funkar igen! Har redan blivit bloggberoende efter bara nån månad.Hehe.


Jag vann!

168587-101

I veckan kammade jag hem en Perrti Palmroth väska från
Tradera. Det är precis en sådan här väska jag har letat efter: ljust skinn, liten, långt handtag så man kan ha den hängandes vid rumpan ungefär. Också det bästa av allt, handtaget är en grov guldkedja. Aj,aj,aj så snyggt. Och endast 105,-.

Outfit lördag



¤ A-linje skuren polo Lindex
¤ A-linje formad linneklänning Gina Tricot
¤ Jeans H&M
¤ Väska Friis&Co


Två rätt: neon&silver

Om det varit sommar nu hade jag definitivt satsat på en liknande outfit!

       

¤ Vit blus H&M (instoppad i kjolen)
¤ Silverclutch Net-a-porter
¤ Puffkjol med hög midja Ellos
¤ Silver/neon bälte Asos
¤ Vita tygskor H&M