Den där Kate

image662

Denna bilden på Kate Moss är så sjukt snygg att jag dör! Till sommaren när jag är lite solbränd ska jag ta och sminka mej sådär med massor av eyeliner, bleka läppar och en cigg i munnen. Också ska jag färga en massa slingor i håret. Åh, då jäklar! Vilken sommar det kommer bli!

Julafton

image661


Ojojoj vilken extremt dålig bloggning det har varit...men det kommer nog inte igång förrän efter december månad då allt lugnat ner sej. Härnäst kommer mellandagsrean och tjofaderittan vad det ska jobbas!
Jaja, igår såg jag iallafall ut såhär, kände mej som en liten gräddbakelse med puffkjol och allt. Men mysigt var det som det ska vara på jul och jag fick massor av fina julklappar bland annat skinnvantar, primer från Dior, bodylotion, ansiktsbehandling och lite annat smått och gott. Hur var er jul?

Tubtopp: omsydd brokadkjol från Lindex
Kjol: en puffig också omsydd från Gina Tricot
Bälte: läderbälte som man knyter från Lindex
Mc-boots: Skopunkten (nya!)
Armband: det trogna från one of a kind

En outfit

168587-660

Extremt dålig bloggning här nu, men det är december vilket betyder att jag jobbar häcken av mej på jobbet. Det ska bli skönt när denna månaden är slut på ett sätt faktiskt. Men såhär såg jag ut i veckan, har inte orkat lägga ut bilden förrän idag.

Miniklänning: fyndat på Lindex för 35 spänn - yihoo!
Strumpbyxor
Skinnjacka: Ellos
Pumps: Skopunkten
Väska: Gina Tricot
Ring: Lindex