Outfit lördag

168587-409

Fyyy! Vilket tråkigt väder det är! Jag hatar när det är såhär, känns ju som höst banne mej. Men det som är positivt med det är att man får lite gjort inne. Förresten så har jag totalt kärat ner mej i mina pumps som jag fyndade på Skopunkten för ett tag sedan. Jag har inte använt dem förrän nu för jag har inte insett hur snygga de egentligen är...dessutom sitter de jätteskönt på. Bra bra!

Linne: Carin Wester
Jeans: upprullade stuprör H&M
Pumps: Skopunkten
Väska: lack från Lindex
Klocka: Jetset
Jacka: svart skinnjacka H&M

Önskeoutfit

image408

Undra hur det skulle kännas att ha obegränsat med pengar och kunna köpa precis vad man ville? Hade jag haft det skulle jag lätt köpt denna önskeoutfiten utan att blinka. Idag känner jag mej lite grådassig (beror nog på vädret) men jag vill ju vara såhär toksnygg i en hur söt/tuff tunika som helst från
3.1 Phillip Lim med sött vitt mönstrat tyg och som kontrast till det har de satt på små nitar i ringningen och sytt på en grov dragkedja i bak på ryggen. Vill ha, vill ha, vill ha!

Till den underbara tunikan har jag bara ett par enkla ljusa denimshorts från Topshop, samt den ursnygga väskan Christina från Marc Jacobs, som jag skulle ha ett långt band till så att den hänger och dinglar sådär snyggt långt nere på ryggen. Skorna är ju toksnygga de också, behövs väl inte sägas så mycket mer om dem...jo, de kommer ifrån Topshop!

Armband i massor på ena handleden får räcka som smycke till denna outfit. Dessa armband kommer båda från Kyssjohanna. Nagellacket från Opi är en blandning av röd-rosa-orange och får utgöra färgklicken i det hela.

That fringebag, that fringebag...

168587-407

Åh! Jag skulle kunna kopiera denna outfiten rakt av! Jag smäller av så snyggt! Svart stor klänning, gladiatorsandaler upp till knäna (VILL HA!) samt den däringa fringebagen från Prada som man bara kan drömma om. Enkelt och oh så snyggt.

Outfit onsdag

168587-405

Tunika: offwhite från H&M Trend
Jeans: upprullade stuprör H&M
Pumps: Skopunkten
Armband: Lindex/egengjorda

New stuff.

Shoppingen i Stockholm tycker jag blev väldigt lyckad (kan väl inte bli annat) jag hittade dock inte så mycket som jag trott, men jag är nöjd ändå! Det enda som jag inte hittade var ett par helsvarta Havaianas...men det kan man ju beställa från internet.

    

Detta var alltså det jag inhandlade:
> En body från MQ. Sitter jättefint på och är djupt urringad i bak, kommer nog bli en ny favorit!
> Ett linne från Carin Wester, huuuur fin som helst!
> En stooor offwhite tunika från H&M Trend
> En lite fulsnygg orange-svart mönstrad tunika från H&M Trend. Den ser ful ut såhär men är skitsnygg på när man har lite bränna.
> En genomskinlig klocka som verkligen är hur fin som helst. Såg den först på Elin Klings blogg och blev helt förälskad i den. Helt klart den snyggaste klocka jag sett!

Tillbaka!

Nu är jag hemma igen efter en mycket lyckad shoppingresa till Stockholm. Tack för alla tips jag fått! Har besökt en hel del av det jag blev tipsad om. Till exempel Urban Outfitters (shit vilken rolig butik!), Acnebutiken på Norrmalmstorg, Beyond Retro, Kåkbrinkens glasscafe, utsiktplatsen på Monteliusvägen (huuur fint som helst!) och massa andra platser. Jag längtar redan tillbaka till Stockholm!
Mer bilder på det jag köpte kommer sen, nu måste jag packa upp allt...uhh tråkigt!

  Jag provade denna "tischan" (som man säger i Stockholm hehe...) på Urban Outfitters. Den var på rea men det klickade inte riktigt ändå...

 Mina blodsprängda fötter efter att ha gått väääldigt långt...

 Det var underbar utsikt från Monteliusvägen. Också var det perfekt väder hela tiden! Gött.


Stockholm next!

Imorgon bitti bär det av till Stockholm i tre dagar. Så därför kommer det inte att bli någon bloggning under dessa dagar. Nu måste jag packa. Uhh! Hatar att packa, jag är så dålig på att planera vad jag ska ha på mej att det oftast blir way to much i väskan. Sen så känns det alltid som att man har glömt något. Men,men...man får ju muskler av att bära en tung väska, alltid något positivt. Hoppas nu bara att det blir bra väder och en lyckad shopping! See you!

Midsommar-outfit

168587-395

Glad midsommar på er allihopa!

Klänning:
Åhlens
Leggings: H&M
Skor: vita tygskor H&M
Skärp: secondhand

Önskeoutfit midsommar

image394

Eftersom jag förberedde denna önskeoufiten för några dagar sedan kommer jag imte ihåg vart jag tog klänningen ifrån - så dum man är ibland! Nu ska jag gå och göra mig midsommarfin, tyvärr inte i denna oufiten...

Armband KJL
KyssJohanna, Stövlar Viking, Klänning ?, Väska Collection Privee, svart nagellack opi

Outfit torsdag

168587-393

Linne: vitt med virkade detaljer Lindex
Jeans: ljusa stuprör H&M
Skor: vita Converse
Halsband: secondhand

Stockholm i mitt hjärtaaaa

Nästa vecka bär det av till Stockholm i tre dagar - som jag har längtat! Det är en utav mina absoluta favoritstäder, det känns liksom inte som en riktig storstad utan mer som flera små städer där varje stadsdel har sin charm. Jag trivs alltid som fisken i vattnet när jag är där, och skulle lätt kunna tänka mej att bo där i framtiden.

Men, redan nu behövs det planeras vilka affärer jag ska besöka för att undvika att gå och gå och gå och inte riktigt veta vart man ska...som det har blivit många gånger förut. De butiker jag har planerat att besöka är:


> Det nya Topshop på Drottninggatan
> Hela Drottninggatan, även om det är de vanliga affärerna där känns det som en tradition att i alla fall gå lite grann på den gatan och kolla in H&M, Åhlens och PUB.
> NK, kolla in lite på sommarrean.
> Monki.
> Acnebutiken. Eller ja, vilken utav dem är bäst egentligen?
> Tjallamalla, och andra småbutiker i Sofo-området.
> Brunogallerian.
> Secondhand-butiker.

Men jag vill givetvis ha lite tips från er också! Vilka klädaffärer och secondhand-butiker får man bara inte missa? Eller vet ni några andra mysiga butiker som jag inte nämnt? Jag vill också ha tips på mysiga restauranger och caféer som man kan mysa på på kvällarna. Ge mej tips!

image392

Outfit tisdag

168587-389 

Det blev en sen dagens outfit idag, men så är det när man har semester och kliver upp seeeent på dagarna. Härligt!

Linne:
gammalt som gatan från Indiska
Shorts: avklippta secondhand-jeans
Sandaler: svarta från Din Sko
Tygväska: Monki
Armband: lila genomskinligt H&M

Dagens inspiration

168587-388

När jag ser denna bilden på Nicole vill jag också hitta en tunn mönstrad klänning att ha till
mina sandaler, och sätta upp håret i en slarvig knut. Vardagssnygg så det förslår!

Veckans outfits



Nu har jag tre veckors semester - heeelt underbart! Jag har inte varit långledig sen förra året då jag hade påsklov, eftersom jag började jobba direkt måndagen efter studenten då. Så det känns minst sagt välbehövligt med dessa tre veckor! Det kan bli lite knapert på bloggfronten vissa dagar eftersom att jag kommer resa bort lite, så bloggen får också lite semester. Ha det så bra!

Dagens önskeoutfit

image387

Tubtoppen från Topshop är ju helt underbar. Jag tycker det är väldigt fint att ha tubtoppar på sommaren, då det är mycket finare att visa sina brunbrända armar och axlar, än att till exempel ha en djup urringning. Jag måste nog själv ta och prova denna in real life för sötare tubtopp har jag inte sett maken till!

Till den ett par snygga jeansshorts, dessa som också är ifrån Topshop har den rätta färgen ett par jeansshorts ska ha nu enligt mej. Lite sådär lagom slitna och ljusa. Sandalerna har varit med förr i mina önskeoutfits, jag har till och med köpt dem själv för att de är helt enkelt p e r f e k t a.

Träarmband var det några år sedan man använde, men jag tycker fortfarande att det är riktigt snyggt. Detta ifrån Asos också i lite mörkare trä vilket passar bra till denna outfiten. Till detta ett par mörkröda naglar och ett par minst sagt coola solglasögon från Oliver Goldsmith!

Outfit lördag

168587-386

Klänning: Cubus
Jeans: MQ
Pumps: secondhand

Seg blogg!

Gaah! Jag blir tokig när det inte funkar att ladda upp bilder...Hade iallafall tänkt ladda upp en dagens outfit och en dagens önskeoutfit....men får väl ta det i eftermiddag när jag kommit hem från jobbet!

Ha en fin dag!

Outfit fredag

168587-385

Idag är det dags att inviga både den nya toppen (tack för smakrådet, den är ju riktigt fin faktiskt!) och de nya skorna...får se hur länge jag kan gå i dem, jag är ju inte så van vid högklackat...hehe...

Topp:
JC
Jeans: blå stuprör H&M
Pumps: svarta secondhand

Klippklipp!

168587-383  168587-384

Hooo, vilka bleka ben! Men ni får koncentrera er på shortsen som jag klippt av istället. Det blev ju riktigt bra faktiskt! Jag provade en hel del Levis 501:or på min secondhand-runda men alla var på tok för långa i grenen och det såg inte klokt ut mej som är så liten och kort. Så det fick helt enkelt bli ett par andra märkes-lösa jeans. Spelar ju ingen roll egentlígen men det hade ju varit lite småcoolt att gå med vintage-levis. Jaja, resultatet blev bra iallafall och det är det som är huvudsaken! Nu är det bara brännan på benen som behöver fixas...

Dagens fynd

 

Idag hann jag med min planerade secondhand-runda. Gött. Jag får lätt lite abstinens om jag inte får rota runt i sådana affärer på ett tag. Iallafall så fyndades det ett par svarta pumps och ett orange pärlhalsband som redan är en klar favorit. Har totalt kärat ner mej i färgen orange, det är så himla snyggt till brännan!

   

I klädväg fyndades det en lite längre blus som jag klippte av så att man visar pyttelite av magen, en randig t-shirt från Maria Westerlind för 50 spänn(!) samt ett par påsiga jeans som ska klippas av till shorts. Hoppashoppas det blir snyggt!

Skönt. Nu är iallafall secondhand-abstinensen stillad för ett tag. Men hepp, nu ska jag gå och klippklipp i mina jeans. Hej så länge!

Relax!

168587-377  168587-376

Kirsten är ett skönt exempel på att man inte ska tänka så mycket när man klär sej. Eller iallafall ska det se ut som om man inte har gjort det för att få en skön avslappnad outfit. Jag önskar att jag kunde bli mer sån, inte tänka för mycket då man ska klä sej på morgonen utan bara slänga ihop något. Det är ju oftast då det blir nya spännande outfits också. Värt att tänka på!

Bilder:
posh24

Outfit torsdag

168587-375

Linne: vitt med stickade detaljer Lindex
Jeans: mörkblå stuprör H&M
Skor: vita converse
Väska: silvrig från Gina Tricot

Planering är guld.

Jag är verkligen inte den planerande typen, som har koll på allt man ska göra in i minsta detalj och hur lång tid det tar och hejsan tjosan. Men tills imorgon då jag är ledig har jag banne mej planerat en second hand runda. Det ska kunna hinnas med, och då ska jag försöka hitta:

> Jeans att klippa av till shorts.
> Orangea pumps
> Svarta pumps
> Blus att klippa av så att man visar liiiite lite av magen.


Bara så att ni vet.

Nya jeans!



Idag blev det ääääntligen ett par grå jeans! SOM jag har letat och provat och haft mej efter den perfekta passformen och den rätta grå nyansen! Men idag hittade jag det, tro det eller ej, på MQs rea..jag som aldrig hittar något roligt på MQ, om än mindre på deras rea. Men nån gång ska ju vara den första och idag hittade jag De Grå Jeansen för 199 pix. Inte illa pinkat.

Keeper?



Hmm...ska jag behålla den eller inte? Känns nästan lite för gullig för mej...hjälp mej!

Outfit onsdag

168587-371

Linne: svart ribbat från H&M
Jeans: mörkblå stuuprör H&M
Sandaler: Din Sko
Armband: egengjorda och Indiska

Dagens inköp

   

Idag blev det lite nya grejor ja. Dock inte det som jag planerat. Hmm... men jag är iallafall nöjd med sandalerna (Din Sko) och silverväskan (Gina Tricot). Toppen är jag däremot lite osäker på...keeper? Jag kände mej lite tveksam till ärmarna på den, kände mej så himla gullig i den. Men jag får prova den lite till och se hur jag gör helt enkelt!

Outfit tisdag

168587-368

T-shirt: a-linje formad Gina Tricot
Leggings: svarta från H&M
Sandaler: Skopunkten
Väska: svart lackväska Lindex

Önskeoutfit

image366

Idag känner jag för lite färg och vad passar då bättre än het röd i denna hetta?
Klänningen kan lätt bli för grillig om man inte tonar den med enkla och enfärgade accessoarer. Därför har jag valt en svart liten enkel väska och svarta enkla sandaler.

Röda naglar passar fint och Opi har fina färger när det gäller sådant. ONE OF A KIND-armbanden har jag inte tröttnat på än, tvärtom tycker jag bara mer och mer om dem. Solglajjerna är riktigt heta med snygg modell och djuriskt mönster.

Outfit måndag

168587-365

Linne: likadant som det
orangea från Lindex
Jeans: upprullade stuprör H&M
Skor: med hålmönster i Skopunkten
Armband: diverse olika

Ny inköpslista!

Jag känner att det prompt är dags för en ny inköpslista. Jag känner ingen inspiration just nu , fast det är underbar sommar, och det beror på att jag inte har de sommar-plagg jag vill ha i garderoben. Det jag ska titta efter när jag shoppar är alltså:

> Jeansshorts
!!!! Ett par skönt slitna, icke tajta shorts är det jag är ute efter. Jag får ta och gräva lite i secondhand affärer efter ett par sjyssta jeans att klippa i rätt längd, helt enkelt.
> Svarta pumps. Som på
denna bilden.
> Orangea pumps. Har fortfarande inte hittat några...
> Söt sommarklänning. Det är ju ett måste på sommaren och helst ska jag hitta en innan midsommar också. Jag vill nog ha en vit med lite sött hålmönster i eller vad det heter.
> En kort blus. En sådan som Elin har klippt av ungefär att matcha till jeansshortsen. Så snyggt!

Veckans outfits

       

Vilken underbar vecka det har varit! Värme, massa sol, studenter och bad. Helt ljuvligt! Har tagit en liten paus från solandet nu, blev himla varmt att ligga i solen fler timmar i sträck! Är ju inte så van än....

Outfit lördag

168587-364

Linne: älsklingsfärgen orange Lindex
Jeans: upprullade stuprör H&M
Sandaler: Skopunkten

Outfit fredag

168587-363

Ännu en härlig dag och jag kan inte riktigt fatta att det är sommar nu, den kom ju så fort! Ja, det känns faktiskt som att man är utomlands eller något...så härligt!

Linne:
vitt ribbat lånat av sis
Jeans: ljusblå stuprör H&M
Skor: svarta i skinn Vagabond

Dagens önskeoutfit

image362

Jisses vilken värme det är idag! Det är ju helt ljuvligt, och en fin dag som denna skulle man ta och fira i denna utstyrseln med en
cool topp från Ann Sofie Back. Jag gillar speciellt den roliga och annorlunda detaljen med en knut. Till den ett par snygga korta denimshorts för att visa sina brunbrända ben.

Väskan är ju toksnygg med perfekt klatchig färg, stenar och lite grövre handtag i läder. Man kan kanske tycka att nagellacket från Opi skär sig tillsammans med väskans färg, men det tycker jag bara är snyggt och roligt!

Halsbanden skulle jag vilja ha båda två, dock bara ett utav dem till denna outfiten. Jag skulle valt Peace i silver till detta. Sandalerna är snygga dom också från Urban Outfitters.

Lovley day

image361Idag blir det nog ingen dagens outfit, därför att jag kommer spendera dagen i bikini och solskyddsmedel. Här ska det jobbas på brännan minsann! Faktiskt är det så att det blir första gången för i år jag solar...har jobbat som en tok den senaste tiden men idag är jag ledig. Sååå skönt! Det enda som fattas just nu är bara en pool och lite jordgubbar... och den vita bikinin vore inte heller fel.











Outfit onsdag

168587-359 

Idag var det uppvaktning på min bästis student. Riktigt kul var det faktiskt men samtidigt kändes det konstigt att se henne ta studenten och bli "stor".
Det har iallafall varit en mycket varm dag och jag ångrade lite att jag valde en svart klänning...men men, snygg kände jag mej i den iallafall! Dessutom hade jag piffat till mej lite extra med lösnaglar och allt. Kände mej väldigt piff faktiskt.

Klänning: svart med ett rep i urringningen
Jeans: vita lånat av min syster
Pumps: grå lack Skopunkten

Studentpresent

image358Nu när det är student-tider kan det ju vara bra att tipsa om kul presenter. Vanligast är väl att man får hur mycket smycken som helst eller porslin om man är tjej, vilket kan vara lite småtråkigt. Om det är en fashionista man ska köpa en present till eller möjligtvis någon som bara gillar snygga bilder rekommenderar jag starkt "Pretty: The NYLON Book of Beauty". Det är en skönhetsbok som går igenom make-uptrender genom olika årtionden samt att det är rikitgt fräscha bilder i den. Man får mycket inspiration utav den och jag hoppas verkligen att den går hem imorgon till hon jag köpt den till. Om inte annat så är det iallafall en annorlunda present som hon inte får utav någon annan, hoppas jag...


Nu: ut i solen med basta!

Outfit tisdag

168587-357

Då så, idag kände jag mej snyggare än snyggast nu när BUS-brännan är på. Gött. Nu ska jag ut och njuta av solen efter att ha jobbat inne hela dagen. Det är också gött (att njuta av solen alltså, inte jobba inne).

Klänning: Åhlens
Linne: vitt ribbat H&M
Jeans: upprullade stupisar H&M
Sandaler: skopunkten

Outfit måndag

168587-356

Idag känner jag mej också lite trök och såå casual...men jag har kommit på vad det är som gör att jag känner mej så! Jag är ju så blek! Så ikväll blir det brun utan sol för hela slanten, sen jäklar....

Linne:
orange randigt Lindex
Jacka: svart skinnjacka H&M
Jeans: mörkblå stuprör H&M
Skor: Converse

Timeless

     Bilder: Acne

Acne är ett bra exempel på vad enkel och tidlös stil är. Titta bara på dessa tre bilder där de inte har så mycket krafs på modellen utan kläderna och personligheten får säga sitt. Det kan lätt bli så ibland att man tar på sej till exempel ett armband eller ett halsband för mycket, men då är det bättre att ta bort det ena av dem och låta det andra smycket tala för sej själv. Samma gäller kläder, skor och väskor. Har man färgglada eller mycket mönstrade kläder på sej kan det vara snyggt att ha sobra skor och väska till för att låta kläderna komma fram osv. Det otroligt klyschiga men ack så bra uttrycket less is more är nog det bästa uttrycket som finns, faktiskt. Tänk på det när du ska klä dej på morgonen och allt blir lite lättare!


Veckans outfits

   

Känns som att det bara blir färre och färre i veckans outfits, men har man inte tid så har man inte! Får bättra mej påden fronten helt enkelt.

Önskeoutfit

image351

Idag skulle jag vilja vara såhär soft klädd i det somriga vädret. Som ni kanske märker så har jag tagit inspiration från inlägget nedan.

De otroligt snygga
shortsen med hög midja och snygg färg och slitning tror jag banne mej att jag ska ta och prova en dag. Hoppas de är lika snygga på som på bild. Ett vanligt svart linne instoppat i shortsen är snyggt.

Sandalerna är verkligen skitsnygga med trendriktiga stenar på. Dessutom är de orangea som är en av mina favoritfärger, vilket inte är fy skam. Väskan är to die for och ska hänga sådär snyggt nere på rumpan.

Till detta bara ett enkelt men ack så sött armband och ett klatchigt orange nagellack.

She strikes again!

Också gör hon det igen och igen och igen....prickar helrätt i sina outfits alltså. Jag tror aldrig jag tyckt att någonting har varit fult på henne efter hennes "omvandling". Jag skulle kunna dö för hennes garderob tror jag. Här ser vi henne med de perfekta jeansshortsen med lite högre midja och ett svart vanligt linne instoppat i dem. Hon har dumpat wayfarers och kör istället på några andra solglasögon med roliga bågar. Nej, perfekt är vad det är.

168587-351 Bild:
Posh24.se