Outfit torsdag

168587-349

T-shirt: H&M
Jeans: mörkblå stuprör H&M
Skor: vita converse
Väska: min älskade Mulberry
Jacka: skinnjacka H&M

Outfit onsdag

168587-348

Idag känner jag mej så trööök...måste införskaffa något nytt till garderoben, men jag känner mej så trött på alla kläder just nu...ett par orangea pumps skulle inte sitta fel, inte heller ett par slitna grå jeans. Hmm, får kika lite på lunchen idag.

Topp: vit a-linje skuren från Topshop
Jacka: svarta från H&M
Jeans: mörkblå stupisar H&M
Skor: vita tygskor H&M (usch, vad de ser smutsiga ut på bilden!)

Vill ha!

168587-347

Vill.ha.denna.so.badly.

Outfit tisdag

168587-346

Klänning: grå med fickor Cubus
Leggings: svarta hellånga H&M
Skor: svarta i läder från Vagabond
Väska: svart lack från Lindex
Jacka: svarta skinnjackan från H&M

Dagens inhandlingar

     

Idag har jag budgetshoppat kan man säga. Det är konstigt med mej för när jag väl har mycket pengar är jag snål och unnar mej inte något dyrt, men när jag har ont om pengar ser jag massor av dyra snygga saker jag vill ha...

Det blev iallafall en stoooor sjal från Indiska (egentligen en sarong) i härlig tunn bomull som man kan svepa flera varv runt halsen. Mitt första plagg från Cubus handlade jag också, har alltid tyckt att det varit en tråk-affär men idag hittade jag en skitsnygg grå och lång topp med jättefint mönster nedtill. På H&M blev det ett svart ribbat linne och på Monki en jättesöt tygbag med påfågelmönster.

Plus att jag fått in lite cash från traderaauktioner idag, så jag har egentligen gått plus/minus noll. Bra bra!

Shopping!

Idag är jag ledig och vad passar då bättre än lite shopping med en god vän och välfyllt konto? Resultatet får ni se ikväll eller imorgon...och nu ska jag försöka hålla mig till min lista också...

Veckans outfits

     

Blev bara fyra outfits denna veckan...men bättre än ingenting! Eller hur?

Önskeoutfit

image341

Idag regnar det och då skulle det då inte sitta fel med en såhär piffig outfit med ett par klarröda högklackade stövlar från
Tretorn. Jag kan inte riktigt bestämma mej för om jag tycker de är fina eller fula....men fin färg har de iallafall.

En stor härlig kofta att svepa in sej i en lite kyligare dag känns mysigt, och med ett par snygga shorts som är lite högre i midjan blir man sådär härligt somrig.

Väskan är verkligen adorable och matchar fint till de röda stövlarna. Med ett grönt Marc Jacobs halsband och ett svart nagellack sätter man pricken över i:et på outfiten!

Outfit fredag

168587-340

Jacka: skinnjacka från H&M
Topp: offwhite från Gina Tricot
Jeans: ljusa stuprör H&M
Skor: vita Converse

Stripes is hot!

     Blått, svart eller rött? Eller alla tre?

Ellos har poppat upp sej så in i norden! Det är så himla kul när både vissa affärer och postorder-företag tar sej i kragen och satsar mer på mode. På Ellos och tack vare Hotspots inlägg fann jag dessa skitsnygga linnen för endast 69.- Jag vet inte riktigt om jag ska slå till, eller vilken färg i så fall...jag ska vänta lite och se om jag hittar en fin randig klänning istället. Men jag ska ha dessa i åtanke i allafall!

Ny lista!

Jag känner att det är dags för en ny inköpslista nu när det snart vankas lön. Sist jag gjorde en hjälpte det mej jättemycket med mina ogenomtänkta impulsköp, men jag vet inte om det sparade några pengar direkt... Däremot hjälper det mej att få en snygg och genomtänkt garderob där det är lätt att matcha de flesta plagg med varandra.

> Grå jeans. De ska se sådär härligt slitna och urtvättade ut och vara ljust, ljust grå, ungefär som på denna damen.
> Mönstrad tunika/klänning/blus. Jag känner att det mesta i min garderob är enfärgat så lite glatt mönster skulle uppigga den lite! Helst ska det vara en lite 70-tals inspirerad tunika.
> Slappa t-shirts. Kan man väl aldrig få för mycket av...
> Svart slappt linne. Som Nicole har på denna bilden ungefär. Det är så enkelt men ändå så snyggt!
> Jeansväst. Ett perfekt plagg att "klä ner" t ex en fin klänning med så att man även kan ha den till vardags.
> Shorts. Jag vet inte riktigt vad jag vill ha för typ av shorts än. Antingen ett par i jeans eller ett par svarta...kanske blir både och till och med...
(> One-of-a-kind armband. Det är inget jag känner att jag måste ha, men blir det några slantar över kanske det blir ett rött...)

Outfit onsdag

168587-336

Linne: rutigt linne mammas gamla
Topp: vit topp med puffärm Lindex
Jeans: ljusa stuprör H&M
Jacka: skinnjacka från H&M
Skor: tygskor från Lindex

Mer fab people...



Kate Bosworth är så himla snyggt slapp-klädd här...jag letar förgäves efter en liknande randig klänning men har inte hittat någon än...är det någon som har sett en fin får ni gärna, gärna säga till!

Bild: Posh24

Outfit tisdag

168587-333 

Topp: svart med fyrkantig ringning H&M
Jacka: H&M
Jeans: upprullade stuprör H&M
Sandaler: svarta från Skopunkten
Väska: min älskade Mulberry
Armband: egengjorda

Fab Nicole



Nicole Richie är riktigt enkelt och snyggt klädd här i ett svart slappt linne och jeans. En perfekt vardags-outfit, och orkar man inte sminka sej är det bara att göra som Nicole: ta på sej ett par snygga solglajjer. Jag tror jag ska köra på en liknanade outfit idag då jag ska åka och köpa en present! Fast tyvärr kan man ju inte gå bararmad än...så en skinnjacka får väl åka på...

Bild: posh24

Dagens önskeoutfit

image331


Den söta och enkla
jeansklänningen är perfekt då man kan matcha den till nästan vad som helst eftersom den just är så enkel i sej. Med en skinnjacka från Rick Owen tuffar man till klänningen lite så att det inte blir för sött.

Lack är fortfarande snyggt och håller nog till hösten också. Pumpsen från YSL är riktigt heta, likaså väskan med nitar från Marc Jacobs.

Ett ONE OF A KIND-armband är riktigt snyggt just nu, och med ett mörkrött nagellack från Essie piffar man till hela outfiten.

Outfit måndag

168587-329

Regn, regn, regn. Stress, stress, stress. Så kan man sammanfatta min måndag. Det måste vara den värsta dagen på hela veckan! Men det är ju bra på ett sätt för då vet jag nu att måndagen är avklarad, och har bara hela härliga veckan framför mej.

Klänning: gammal från Lindex
Jacka: skinnjacka från H&M
Leggings: H&M
Sandaler: svarta från Skopunkten
Väska: svart lack från Lindex

Stunning

Denna oufiten är ju helt bedårande, precis i min stil, lite bohem-chic sådär...skinnväst, stor röd väska, boots (marc jacobs?) också en härlig vit storskjorta...jag måste skaffa mej en innan det är försent!

image328 Bild:
TheSartorialist


Armband in my heart

Jag har blivit armbandstokig! Så är det. Det beror ju dels på armbandstrenden som råder nu, men också dels på grund av en utav mina största stilikoner - Nicole Richie. Hennes ONE OF A KIND-armband är bara så fina i all sin enkelhet, men just nu tycker jag att de är lite dyra, och jag vill ju inte bara ha ett utan flera, så jag gjorde mej egna liknande armband idag med lädertråd och gamla berlocker. De blev faktiskt ganska bra!¨

168587-328

Veckans outfits

       

Önskeoutfit

image326

Den lilla tischan från
Wood Wood är bara hur söt som helst...faktum är att avklippta t-shirts är väldigt sött överlag och jag funderar på att göra en liknande själv. Det är ju bara att köpa någon cool t-shirt och klippa av den liksom.

T-shirten under kommer

De snygga grå jeansen kommer från Sass&Bide...mycket snygga!

Skorna piggar upp outfiten med sin coola gula färg från Topshop.

Ett svart nagellack känns tufft till från Essie.

Väskan har en mysig grön färg i en mysig påsig modell.

Outfit lördag

168587-325

Idag är det dags att inviga min
nya skinnjacka...det känns rikitgt bra faktiskt och jag tror bestämt att den kommer användas och slitas med hälsan!

Linne: Gina Tricot
Kofta: svart från Malene Birger(syns ej på bild)
Kjol: den svarta från H&M
Jacka: fuskskinn H&M
Strumpisar: LIndex
Skor: vita Converse
Väska: svart lack Lindex

Vart är du sommar?

168587-324 Bild: dansparis

Detta är en bild som får mej att längta ännu mer till sommaren. Shorts, jesussandaler, slappt linne och stora solglasögon - gimme! Vet inte vad jag tar mej till snart! Tur att jag precis fått en skinnjacka, för då kan jag i alla fall glädjas åt att jag kan passa på att använda den nu när det är så kallt. Nepp, nu ska jag gå och lägga mej, ska upp tiiiidigt för att jobba. Godnatt!

Välkommen hem!

Ja, välkommen säger jag till min skinnjacka som jag kammade hem från Tradera förra veckan. Den sitter som en smäck och är precis lagom i längden, inte för kort och inte för lång. Den kommer användas flitigt!


Outfit fredag

168587-322

T-shirt: a-linje formade från Gina Tricot
Kofta: by Malene Birger
Jeans: ljusa stuprör H&M
Skor: vita Converse
Väska: svart lack från Lindex

Jeansväst please



Jeansväst är nog det perfekta "klä ner-plagget" i sommar. Titta bara så snyggt som här på Kim Stewart! Har man en finklänning som man känner att den är lite föööör fin för att använda till vardags tar man bara en fulsnygg jeansväst och klär ner den med. Jag ska snarast kolla in någon second-hand efter en sådan!

Bild: Celebworld.org

Ingen dagens

Idag har det inte blivit någon dagens outfit, av den enkla anledning att jag inte haft på mej särskilt snygga kläder idag. Det blev bara gamla slit-och-släng trasor som är goa att slappa i, så jag besparar er den synen! Hehe...


Önskeoutfit

image320

Det finns inte ord till hur mycket jag längtar till sommaren. Tänk då man fått så bruna ben att man kan gå i shorts och korta kjolar, till en slapp t-shirt eller linne - ÅH! Vad jag längtar.

T-shirten kommer från American Apparel och ser sådär lagom tunn och mjuk ut så att man känner sej alldeles babylen.

Till det ett par enkla svarta shorts (måste införskaffas till sommaren!) från H&M.

Skorna tyckte jag var lite kul, de känns lite afrikanska i mönstret och piggar upp outfiten. Det är väldigt fint med enkla färger på kläderna och sedan bara något litet som skor eller väska med en uppiggande färg.

Väskan är riktigt, riktigt snygg. Får nog ta och kika på den in real life och se om den är lika snygg då.

Accessoarer till detta blir en scarf runt huvudet, snygga solisar samt ett klarrött nagellack från Essie.

Outfit onsdag

168587-319

Topp: orange från Gina Tricot
Jeans: ljusa stuprör H&M
Skor: vita Converse
Väska: mulberry bayswater
Jacka: ljus jeansjacka

Uppdatering igen!

Nu är det nog dags att uppdatera min lista igen som jag ska försöka hålla mej till då jag shoppar. Har faktiskt införskaffat mej allt det jag skrev sist...men det är ju faktiskt inte SÅ svårt att inte köpa det man planerar att införskaffa, om ni förstår vad jag menar...

För att få en "fullbordad" garderob just nu behöver jag investera i:
> Slappa t-shirts.
Eventuellt en med ett snyggt tryck på.
> Nätt, svart skinnjacka.
> Klassiska vita converse. Därför att de ger attityd till de flesta outfits.
> Snygg sandal. Det ska vara lite jesus-sandal över dem för att få en sjysst sommar-look.
> En kort rak svart kjol,  att ha till en enkel instoppad t-shirt.
(> Svart lackväska möjligen.)  Är egentligen inte så nödvändigt men...

Har ju faktiskt köpt en t-shirt med ett snyggt tryck på, men det kan införskaffas en till där eftersom det kan vara kul att variera sej. Så, någon snygg slapp t-shirt utan tryck på är egentligen det enda jag känner att jag behöver just nu för att få en bra basgarderob. Sen så gör det väl inget om det slinker ner något impulsköp..typ någon söt klänning eller så.

Dagens inköp

 

Idag blev det den korta och tajta kjolen från H&M för 69.- samt ett par tygskor för 129.-. Min ursäkt för mitt sko-impulsköp idag (har förbjudit mej själv att göra impulsköp) blir att man kan aldrig få för många tygskor...eller ja, skor över huvudtaget förresten. Ja, ja! Lite lagom synd har väl ingen mått dåligt av.

Outfit tisdag

168587-316

Blev en sen dagens outfit därför att batteriet i kameran tog slut imorse...men här kommer en iallafall!

Klänning: Åhlens
Linne: vitt från H&M
Jeans: ljusa upprullade stuprör H&M
Sandaler: svarta från Skopunkten

Skor: here, there and everywhere!

Vart jag än tittar, vart jag än går ser jag bara skor, skor, skor. Jag blir tokig! Kan jag aldrig bli "mättad", trots att jag köpt skor för ungefär 1500 kronor denna månaden...

     

1. Topshop 2.Jil Sander, Browns Fashion 3.Skopunkten 4. Din Sko

Önskeoutfit 70-talsglamour

image311

Tänk om man hade levt på 70-talet alltså! Snacka om att jag hade kört på den bohem-glammiga stilen då. Så sjuuuukt coolt och snyggt! Stora guldiga örhängen, scarf runt huvudet, utsvängda jeans, någon cool topp och stooora solglasögon. Nä, coolare kan det nog inte bli.

Bandana från
Topshop, blus från Topshop, Väska Miu Miu, örhängen Topshop, sandaler Urban Outfitters, jeans Topshop, solglasögon Urban Outfitters.

Outfit måndag

168587-310

Fattar inte varför jag alltid blir så brun på armen och blek på händerna...egentligen är jag lika brun på båda....hmm...

Topp: vit topp med puffärm Lindex
Klänning: grå från H&M
Leggings: svarta från H&M
Tygskor: blå från Lindex
Väska: svart lack från Lindex

Smycken

Något som är väldigt kul är ju smycken och jag är ständigt sugen på nya. Just nu är det ju armband som gäller och jag skulle väldigt gära vilja ha Nicole Richies favoritarmband från one of a kind. Helst flera stycken. Men jag tycker att de är lite onödigt dyra för att bara vara en tråd med en handberlock på, så jag ska gå till en hobbyaffär och se om de har något liknande så man kan göra ett själv.

Jag vill också ha ett enkelt guldhalsband med en tunn, tunn, tunn kedja så att det nästan blir genomskinligt. Det som Angelina Jolie har på denna bilden är hur snyggt som helst.

Glammiga örhängen att ha när man går ut är också något jag vill införskaffa. Jag tycker det är väldigt snyggt med den där lite 70-talsglamour känslan och ska starkt köra på det nästa gång med en scarf runt huvudet och stora glammiga örhängen som Mischa har på denna bilden.

Veckans outfits

       

Oj. har en ny favorit t-shirt. Det kanske märks? Måste köpa någon mer t-shirt med ett annat tryck på så att jag kan variera mej lite. Hehe...

Outfit fredag

168587-310

Tänk att det redan är fredag! Veckorna går så fort nu jämfört när man var barn...läskigt! Idag har jag på mej:

T-shirt: H&M lånat av syster
Jeans: mörkblå stuprör H&M
Sandaler: Skopunkten
Väska: Lackväska Lindex

Snart min...

Wiiieee! Har precis kammat hem denna skinnjackan från H&M, fast i svart. Dum som jag var missade jag den då de fanns i butikerna, men nu har jag snart en!


Mysoutfit torsdag

168587-307

Är härligt comfy idag och har precis varit nere på stan på fika med gamla goda vänner. Mmmm... kan inte var dag vara såhär? Slippa att jobba och bara göra vad man känner för...

Zipjacka: Adidas
T-shirt: a-linje formad från Gina Tricot
Jeans: mörkblå stuprör H&M
Skor: Converse
Väska: lackväska Lindex


Elle

Det finns inget bättre än att ha lediga dagar då man inte gör någonting, bara det man känner för. Som idag då jag sov lääänge, fortfarande sitter i mjukiskläder, surfar runt på internet och som pricken över i - nya Elle anländer i brevlådan. Mmmm. I like slappdagar.

image306

Förresten måste jag säga att nya Elle är ett mycket bra nummer, med vintagespecial. Det gillas!

(Mardröms)outfit

image305

Idag känner jag ingen inspiration aaaalls. Därav denna härliga mardrömsoutfit med bälte från
Asos, vitt nagellack Essie, ihopsydd skjorta+kjol net-a-porter, pumps från Ellos och en Mulberry gjord i lamm. B(l)ääää.

Lägg märke till att jag länkat till samtliga prylar ifall någon skulle fasta för något. Nej, nu ska jag gå och kolla på Lost. Schpännande!

Amen babe.

De.perfekta.jesussandalerna.vagabond.amen.

image304

Snyggos

Åh, såhär snyggt klädd vill jag också vara till helgen (som Lindsay alltså). Bara ett enkelt svart fodral och lite rufsigt hår och enkel make-up. Killen hade jag inte heller tackat nej till!

image303 Bild:
People.com

Outfit onsdag

168587-302

T-shirt: randig från Åhlens
Klänning: med små fickor från H&M
Jeans: Stuprör H&M
Skor: Skopunkten

Outfit tisdag

168587-301

Idag använder jag min nya favorit från H&M igen. Ibland är det så att man tycker om något nytt väldigt mycket och använder det flitigt ett tag...för att sedan svalna lite. Eller hur?

T-shirt: H&M
Jeans: ljusa stuprör från H&M
Väska: lackväska Lindex
Skor: Converse

Fast i fällan!

Är du som jag en väskoholic och alltid har spanat in en ny väska fast du nyss har införskaffat dej en ny? Sådan är jag iallafall och jag kan inte riktigt släppa tanken om denna godbit från Asos.

image300

Outfit måndag

168587-299

T-shirt: H&M
Kjol: H&M
Strumbyxor: Lindex
Dojjor: Converse
Lackväska: Lindex

Veckans outfits

     

Blev bara fyra publicerade outfits förra veckan pga att jag varit bortrest. Men det ska bättras!

Fyndhelg till max!

Idag har jag, tro det eller ej, varit på Ullared för första gången i mitt liv! Det var en upplevelse i sej kan jag säga med huuur mycket folk som helst som knudde(?) och trängdes hej vilt med sina kundvagnar. Folk var helt galna!
Men billigt var det iallafall. Så jäääkla billigt...jag rekommenderar verkligen att åka dit om man bor hyfsat nära och vill spara slantar på tråksaker som typ diskmedel, tandborstar, strumpor, plåster och sånt.
Det är tveksamt om jag åker dit igen, blev helt galen av alla folk som gick in i mej hela tiden, men nu kan jag ju iallfall säga att jag varit där!

   

I helgen köpte jag en t-shirt och ett vitt ribbat linne på H&M. T-shirten är himla snygg på måste jag säga! Och på Ullared slank det ner en hood-tröja för 99 kronor. Suuuuperfynd!

Grey jeans,please?

image295

The Sartorialist är ju, som sagt, i Sverige och fotar oss snyggingar nu. Denna damen som han fotat idag tycker jag har ett par väldigt snygga gråa jeans. Precis den färgen vill jag också ha, sådär lite ljusa och slitna och alldeles alldeles...mmmm....

Sommar-önskeoutfit

image294

Jag skulle kunna göra huuur många sommar-önske-outfits som helst! Ge mej sommar nu nu nu (och ett par korta jeansshorts med för den delen)!

En lite skönt konstig grå t-shirt från
Hamish Morrow skulle jag gärna vilja ha. Tror jag.. om den inte skulle se för konstig ut på...som en trasa eller något...

Korta jeansshorts är ett måste till sommaren! Den som inte har det är det synd om.

Sjyssta klassiska "pjucks" (som min pappa säger istället för skor när han försöker vara cool) från Converse är fina.

Väskan är nog det snyggaste på länge från Asos. Synd att den inte var lika billig som det brukar vara på Asos. Men va fasen, den är ju perfekt!

Armbandet tycker jag är snyggt. Från Kyssjohanna.

Ett rött nagellack från Opi som pricken över i!

The sartorialist

Blir man inte lite stolt då man läser vad The Sartorialist skriver vad han tycker om Sverige?

Önskeoutfit orange

image293


Väska Chloe, T-shirt 80spurple, Kjol 3.1Phillip Lim, Orange converse, CC Skye armband, Orange nagellack essie

Outfit fredag

168587-292

Oversize t-shirt: Gina Tricot
Kjol: H&M
Strumpisar: H&M
Sandaler: Skopunkten

Outfit torsdag

168587-291

Jeansjacka: second hand
Linneklänning: Gina Tricot
Leggings: H&M
Sandaler: Skopunkten
Svarta lackväskan

Kate Moss for Topshop

image290

Jag måste säga att när jag såg de första bilderna på Kate Moss kollektion för Topshop tyckte jag inte att det var något vidare att hänga i granen. Men nu då de visar alla kläder på
hennes sida hittade jag massor jag vill ha. Många sköna basplagg med rocktouche samt ett jättesnyggt svart fodral. Jag gissar att dagen de släpper kollektionen kommer det säga svisch svosch! - sen är alla kläder borta.

Outfit onsdag

168587-288

A-linje t-shirt: Åhlens
Jeans: H&M (som jag rullat upp istället för att vika upp dem)
Ballerinas: Skopunkten

Jeans, jeans, jeans...

Ja. Det är snyggt med jeans har jag konstaterat. Väldigt snyggt. Jag ska absolut spana efter en sådan här jeansväst som man kan klä ner söta klänningar med nu till sommaren. Känner ett sug efter att plöja igenom närmsta second hand affär. Bums!

image287

Mischa är för övrigt snyggt klädd här...fast, när är hon egentligen inte det säg?

Uppdatering av listan

Nu har jag snart fullbordat min lista. Skulle dock vilja tillägga lite saker, men det får jag göra vid nästa lön. Tror jag.

För att få en "fullbordad" garderob just nu behöver jag investera i:
> Nätt, svart skinnjacka.
Ungefär som den
här.
> Slappa t-shirts. Eventuellt en med ett snyggt tryck på.
> Klassiska vita converse. Därför att de ger attityd till de flesta outfits.
> Snygg sandal. Det ska vara lite jesus-sandal över dem för att få en sjysst sommar-look.
> En kort rak svart kjol,  att ha till en enkel instoppad t-shirt.
(> Svart lackväska möjligen.)  Är egentligen inte så nödvändigt men...

1 maj, välkommen!

Idag har jag inte demonstrerat. Har ni? Däremot tänkte jag demonstrera mina nya inköp nu: tre par skor och en kjol i modell kort,kort!
Så, här kommer min 1:a maj demonstration:

     

Tadaa! Jag köpte 3 för 2 på Skopunkten för sammanlagt 500 spänn. Det gillas. Ett par högklackade (sjukt sköna att gå i!), ett par jesussandaler med guldkedja på och ett par nätballerinas.
Sedan blev det en kortkort kjol på H&M för 149 kronor. Den ska bäras högt upp i midjan med t-shirts till...mmm...det kommer bli sååå fint!