Våga mixa!

Denna tjejen och hennes stil tilltalar mej oerhört mycket. Vissa dagar kan jag bara känna mej så tråkig och mainstream på något sätt, vilket jag inte vill vara givetvis. Men denna coola bruden med Topshopkläder får mej att vilja våga mixa lite mer. Inte tänka så mycket vad jag tar på mej liksom. En mönstrad nätt liten kjol kan vara en början iallafall....

image686
Bild:
Topshop

Ha-begär!

Detta armband är tillfälligt slut hos Accessora. Fasen! Vill ha ett sådant svart nu ju.

image685

080125

image684

Idag invigde jag
mitt fynd...men jag tycker nog att den är aningens för stor. Därav det lite bubbliga, den ska ju liksom sitta som en smäck, som ett fodral liksom. Får nog ta och hugga in lite med symaskinen så att den blir som ett second skin.

Klänning: fyndade jag för ett tag sedan (ursprungligen från H&M trend)
Leggings: Lindex
Skinnjacka: Jsfn
Pumps: MQ
Halsband och armband: H&M, Lindex, one of a kind

Stockholm streetstyle

Det var längesedan jag var inne på Stockholm Streetstyles sida, men shitpommesfrites vad mycket snygga outfits det fanns där! Inspirerande!

image683

Titta bara på de två tjejerna i kanterna, perfekta exempel på lyckade lager-på-lager outfits. För att inte tala om tjejen i mitten med dösnygg partymundering - nitväska och sjal. Sen så vill jag ha ett par stentvättade jeans också till mina kilklackar.

080120

image682

T-shirt: i kort boxmodell från Gina Tricot
Linne: i lång modell Gina Tricot
Jeans: Lindex
Pumps: MQ
Sjal: fyndade på Rut mfl igår(!)
Halsband, ring & väska: Lindex
Klocka: Jetset
Armband: one of a kind

Ps. Märker ni något annorlunda på mej?

Transparent material

Idag hittade jag en väldigt fin transparent blus med blommig spets på MQ. Den är superfin verkligen. Och nu får jag inte köpa mer kläder tycker jag. Denna månaden har jag spenderat way to much. Så jag funderar på att införa ett köpstopp nästa månad, det skulle vara kul att testa sej själv med det. Eller kul och kul, jag kommer antagligen hitta massor jag vill köpa då bara för det, men det blir till att smälla sej själv på fingrarna då - ajabaja!

image681

Nytt i garderoben

Igår gick jag lös i Göteborg och kom hem med en massa saker. Egentligen skulle jag ju köpt denna väskan, men kände att det var lite väl dyrt. Kanske att jag köper den lite längre fram i vår. Den tål att kluras på. 



Men jag kom iallafall hem med en ny rouge som äntligen, äntligen är perfekt i färgen. Man ser liksom inte sådär fejk-spacklad ut utan blir lite lagom rosig och söt utav den här. Precis vad jag letat efter!
Och en typ gråbeige jättehärlig sjal fyndade jag för 49 spänn. Jag hittade den på Rut mfl. Det var första gången jag var där igår och det var en, tja, konstig affär. Billigt kändes det. Typ marknadskläder. Så jag gömde påsen i en annan påse när jag kom ut sen...vilken tönt jag är, haha!




På Monki köpte jag en gööörsöt body i grå spets - transparent, grå, markerad vid bysten = väldigt fint. Den kommer bli skitsnygg till jeansen med hög midja som jag också köpte.
På H&M hittade jag en färgblockad(?) klänning för 70 spänn, och på Indiska ett linne i svart satin för 50 kronor.  Båda var markerade vid bysten = väldigt fint just nu.

Zoe Kravitz

En stilikon jag tror vi kommer att se mer utav i framtiden är Lenny Kravitz dotter Zoe. Hon klär sej riktigt rock-bohem-snyggt och har precis en sådan klädstil jag själv eftersträvar. Hon klär sig väldigt trendigt men ändå sätter hon sin egen touche på det på något vis. Så håll utkik efter henne och googla för att få massor av inspiration!
Och ni: kolla den himmelskt söta klänningen hon har på sej i mitten då! You wouldn't like to donate it to me Zoe? The dress with flowers on? (bara ifall hon skulle läsa detta..haha)

image673

More shoes

Det här med suget efter skor och väskor verkar aldrig bli mättat på mej, jag skulle nog kunna köpa hur mycket som helst om jag hade obegränsat med pengar. Skulle jag vinna på en trisslott idag eller nåt, skulle jag nog ha klippt till på dessa skor:

image672


Platforms: ett par riktigt snorhöga platåpumps att ha när man vill vara extra fin och matcha till söta klänningar.
Lila sandaler: jag vet inte varför jag föll för just dessa i
la redoutes nya katalog. Jag bara kände en mystiskt dragning till dem. Får se om det håller i sej till sommaren....
Minnetonkas: dessa är utan tvekan ett par riktigt fina vinterskor, som skulle passa mej perfekt... jag kanske skulle slå till en dag?
Kilklackar: dessa i svart satin ska jag köpa med all säkerhet. 149 kronor på H&M. Fynd.


Stövlar och randigt

I veckan har jag införskaffat mej lite nödvändigheter i form utav ett par stövletter samt en randig klänning med djup urringning i bak (den som alla modebloggare jagade för nåt år sedan, men som jag aldrig hann åt). Som en fodralklänning typ. Jag budade hem den från fadeandshade:s blogg, och jag kan rekommendera er att kolla in där för hon säljer många fina grejer grejer vill jag lova!
Stövletterna som jag hade som önskemål på inköpslistan fyndade jag på MQ igår. Snygga som bara den är de OCH sköna tack vare den inbyggda platån. Jupp, det var det.

image671

Klipp och klistra

Har ni tänkt på att man köper en förfärligt massa tidningar (jag gör det iallafall hehe) som man ser en massa fina saker i och sedan bara man slänger dem? Det tycker inte jag om så jag har köpt mej ett litet block där jag klistrar in allt snyggt jag ser, lite som en scrapbook, som jag kan titta i de dagar jag inte har någon inspiration alls. Hur praktiskt som helst!
Dessutom blir det lite som en tidsdokumentation över modet som man kan kolla tillbaka på när jag är tant....fast då kanske jag inte inspireras så värst mycket utan sätter väl kaffet i halsen och tänker "korsiannamej vad fult man klädde sej på min tid!"

image670

Ps. Det blev ingen Miu Miu väska 
idag, jag måste bara fundera lite lite till innan jag bestämmer mej....

Marc Jacobs+Victoria Beckham

image669


Samarbetet mellan Marc Jacobs och Victoria Beckham är ju bara för kul! Roligt att de gör det med ironi tycker jag!


Beslutsångest

Imorgon ska jag dra in till Göteborg tänkte jag. Och kolla in en viss sak på Viktoria Arena.....gaah! Beslutsångest har jag så det heter duga. Ska jag köpa eller vänta?

Kjolen

image667

Från vänster:
Asos, Browns Fashion, Topshop

Kjolen kommer nog att bli vårens it-plagg om jag får säga vad jag tror, och jag måste erkänna att jag sällan använder detta plagg. Vilket ju är lite synd. Det är ju liksom både fint och skönt. Jag är lite sugen på en blommig kjol, som den ovan till exempel. Den skulle jag matcha till bara ben, mc-boots, och en slapp t-shirt i grått....mmm, ser ni det framför er?


New Years Eve

image666

Jag kom på att jag har ju alldeles glömt bort att visa vad jag hade på mej på nyårsafton! Såg att jag hade bilderna liggandes i kameran. Shame on me där....

Bustier: Twilfit
Kjol: gammal och omsydd från Gina Tricot
Strumpbyxor: Lindex
Pumps: Skopunkten
Clutch: i svart lack från Glitter

Också hade jag gjort värsta snygga maken med supersvartglittrig ögonskugga och massa eyeliner så att jag såg ut som en liten kissemiss nästan...mjau!

Vårsnygg

image665

Denna outiften skulle jag kunna kopiera rakt av säger jag bara. Och skulle jag ha haft rakt hår (är lockig som jag vet inte vad) skulle jag inte tvekat en sekund på att anamma den där frisyren alltså. Kolla bara färgen och den perfekta längden på luggen. Kate kan hon.

Önskeoutfit

image664

Det var längesedan en önskeoutfit blev till, men tänk vad skoj det är att knåpa ihop ett kollage! Denna gången använde jag mej utav:
Topp: från
Topshop som är döläcker ju! Denna måste spanas in i butik sedan.
Jeans: också de ifrån Topshop i en snygg ljust grå färg.
Nördbrillor: googlades fram och gör outiften lite mer vardaglig.
Väska: Snygg som satan från Miu Miu. Såklart.
Pumps: från Chloé som är så klumpiga att de blir söta på något sätt, det är lite träsko-stil över dem.

Mardröm

Nu har jag till och med börjat drömma om Miu Miu väskan! I natt vaknade jag av att hjärtat slog för fulla slag för jag skulle tydligen beställa en svart Miu Miu via nätet men på följesedeln stod det sen att jag hade beställt en helt annan skitful väska med massa päls på och det gick inte att ändra! Så jag var tvungen att pröjsa 8000 spänn på en felbeställning, men som tur var vaknade jag innan jag fick hem väskan....är det normalt att drömma sånt? Undra vad en drömtydare skulle säga om det? Haha!

Inköpslista

image663


Då var det dags för årets första inköpslista, eller snarare önskelista för jag har väl inte riktigt råd med allt detta på en gång...men drömma kan man ju, inte sant?

Satinjacka.
Jag har inte riktigt kunnat släppa en sån här ur tankarna sedan de blev trendiga. Det var ju ett tag sedan men de är ju förfärligt heta! H&M:s måste jag spana in.
Klocka. Jag känner att det är dags för en ny klocka. Och jag känner att den som
Linn har är fin som attans. Eller iallafall en klocka i guld vill jag ha.
Väska. Vareviga dag nu i säkert en månad har jag undrat för mej själv om jag ska köpa en miumiu väska eller inte. Idag känner jag att jag bara MÅSTE ha en, igår var det bara "nej det är på tok för dyrt för en liten väska!" som gällde. Fortsättning följer.
Halsband. Dogeareds lillalillalilla peacehalsband vill jag ha.
Boots. Nu har jag glömt vad det kallas, stövletter?, jag är iallafall i behov utav ett par nya skor, svarta skor.
Fodralklänning. En snygg en att svänga sina lurviga i, AA:s kanske?
Glasögon. Jag ser typ skitdåligt med mina glasögon som jag har nu för de är så gamla, inte för att jag använder de så ofta för jag har linser jämt, men ibland kan det ju vara bra att vila sina små ögon.

Nya tag!

Nu är det banne mej dags att börja blogga normalt igen tycker jag. I en månad nu har jag ätit massor med mat och godis (det går inte att hålla sej när det är jul faktiskt), köpt en massa julklappar, farit hit och dit, jobbat snuskigt mycket (lönen where are yoooou?) Så bloggningen har ju gått lite sisådär ett tag. Men nu är det skärpning med allt! Back to the old times liksom.

Fast under den här lilla bloggpausen har jag liksom fått ny "bloggenergi" och har kunnat tänka igenom vad det är jag vill med min blogg efter att snart ha haft den i ett år. Det jag har kommit fram till är att jag först och främst vill inspirera, både mej själv och andra, och att jag ska göra det när jag känner att det är kul.

Japp. Det va det, nu ska jag snickra ihop årets första inköpslista!