Prima ballerina

Jag måste säga att jag älskar ballerinaskor! Fötterna blir så söta och nätta i dem på något sätt. Jag längtar så till våren då jag kan börja använda ballerinaskor igen.



Jag hittade dessa på asos. De har allt som jag gillar: svarta, enkla, en liten detalj i form av en rosett. Dessutom är de fina inuti också. Så söta!


168587-4


Ljuva morgon - hosthost

Sitter och äter frukost...havregrynsgröt med rivet äpple och lingonsylt, yumyum!  Jag har egentligen ingen lust att gå till jobbet idag, jag är sjuk. Jag har fått någon konstig och jobbig hosta, och känner mig äcklig som måste hosta hela tiden. Men men, jag har varit borta från jobbet i två dagar nu och känner att jag inte kan vara borta mer...Får så himla dåligt samvete när de måste ta in extrapersonal. Så jobba är det som gäller idag. Puh.

Vår-väska

Mitt nästa shoppingmål är en ny väska. Eller kanske två.. Det jag i alla fall vet är att den ska vara i ljusbrunt läder och STOR...
asos hittade jag en supersnygg väska...kanske ska slå till på den?
Sedan hittade jag en ännu snyggare väska från mulberrynet-a-porter...men den kan jag ju bara drömma om. Dessutom är den svart. Sådetså.
168587-3

168587-2
Väskor kan man aldrig få för många av.

Första orden..


Ja, så har jag också startat en modeblogg. Som så många andra. Men jag tänkte som så att eftersom jag älskar att skriva och shoppa kan jag ju lika gärna förena dessa båda nöjen och, som sagt, starta en modeblogg! Nu har jag i alla fall fått iordning på layouten här på sidan..vilket inte var det lättaste. Men, men...trägen vinner.

Ha det så bra!